- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Fjoe
tag
Közben már találtam procit, kösz mindenkinek, zárolni lehet a topicot.
-
Fjoe
tag
A Duron mégse lenne jó. De azért köszi.
-
Fjoe
tag
Kösz az infokat, azért nem rossz annyira ez a proci
Azt viszont jelenleg sajna nem tudom mi lesz...Most én is várok, hogy pár dologtól +tudjak szabadulni, ahhoz, hogy legyen némi pénzem, mert a 7en +adta magát a vga kártyám is
Azért mindenképpen szólok, hogy mi lesz, de lehet kb. csak 1hét múlva lenne vmi, az egészból. -
vaki
aktív tag
Itt a kép a CPU-Z ről, remélem ki tudsz belőle bogarászni valamit (nekem Kínai)
Az Everest szerint a CPUID 0680.
Húzni próbáltam, nem BIOSból, hanem az alaplaphoz adott kis progival (Gigabyte Easy Tune) 150 FSB-t még vitte (1800Mhz), tovább már végképp nem mertem. -> nem akarom eladás előtt tönkrevágni.
[Szerkesztve] -
vaki
aktív tag
Helló!
Bocs, de a hétévégn nem voltam gépközelben.
Szóval a CPUID-t este megírom.
Húzásról: nem próbáltam, mivel az alaplapom nem tudja a fix AGP/PCI-t, kockáztatni meg nem akartam. Ha gondolod este teszek 1 próbát....
Amúgy a 12-es szorzó miatt biztos hogy jól húzható.
Nézz körül más topicokban, bár nem hinném, hogy valakinek Nforce alaplapban lenne Duronja. -
Fjoe
tag
Lehet érdekel a dolog, mert az előzővel eddig nem történt semmi... Szóval lenne még 1-2 kérdésem, főleg mert kíváncsi vagyok
Meg tudnád adni a cpu ID-jét? Ezenkívül húztad a procit? Kb. meddig lehet biztonsággal húzni? Mert hallottam olyat is, hogy az 1,6os duront majdnem 2,2ig húzták... -
vaki
aktív tag
-
Fjoe
tag
válasz
guardian85 #4 üzenetére
Az a gond, hogy nekem Tbánya messze van...
Mivel igazából csak ''félig'' dolgozom, és nem vagyok diák a busz is kb. annyi lenne, mintha kocsival mennék...
Csak személyesen jöhet szóba? -
Fjoe
tag
válasz
guardian85 #2 üzenetére
Szia láttam a témádban, de ha jól látom elkelt sajna
Ha esetleg mégsem akkor szólj, mert érdekelne engem is. Ja és még vmi, mekkora fsb-t tud? -
Fjoe
tag
Sziasztok, a címből is kiderül, hogy milyen procit keresek. Árban max 8E esetleg 9E, amit rá tudok fordítani. Teljesítményben 1,4+ az alja. Várom az ajánlatokat
Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest