- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Amúgy nem az a legegyszerűbb, hogy megnézed az alaplapon, mi van ráírva a foglalatra?
Így tudni fogod, milyen processzort rakhatsz bele. (persze nem csak a foglalattól függ)
De tudod mit? Everesttel is megnézheted, szét se kell szedni a gépet.
Beírod, milyen lapod van, és biztos meg tudja valaki mondani, milyen proci megy bele. -
Szabesz
őstag
P4 mindenképp? Abban nem vagyok otthon, de majd jön egy szaki és útbaigazít.
De ha esetleg áttérnél AMD vonalára akkor az ajánlatom (''Olcsó'' kategória): Abit NF7-S v.2,0; AMD Athlon XP Tbred-B ~2700+ , Barton 2500+ - 3200+ v. Thorton magos 2000+ - 2400+ / Sempron SocketA 2200+ - 3000+
De összedobhatsz egy AMD 64 konfogot is, attól függően hogy mennyit ölnél a fejlesztésbe.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
1.7 celeroncsot váltanám le 2GHz Pentiumra. + keresek 256-542 SD-t, de ez mellékes. Socket eligazításra vanszükségem, mégpedig képekkel jól megpakolva. Nem vagyok láma, de férfiasan bevallom, a socketekről nem sok fogalmam van. Eddig alaplappal együtt vettem a proccokat, szóval nem kényszerültem ilyesmivel foglalkozni.
-
bandiras2
senior tag
Kerestem ilyen témát, de nem találtam. Annyiféle alaplap-proci létezik, hogy a magamfajta power júzer nem igazán igazodik ki benne. A dolog már csak azért is aktuális, mert cserélném a proccot a deszkában, és azt sem tudom, hogy a jelenlegi milyen socket. Ez ugyebár kissé megnehezíti a procc felhajtását. Amennyiben van már ilyen téma, zárható, de előtte linkeljetek nekem valamit, ami alapján elindulhatok.
Valami fényképes tanulmány ideális lenne.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged