Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csillag01
üzenetére
Alapvetően bízok a platformban, így én egyáltalán nem gondolkodnék Intelben. Boot idővel nincs problémám, napi 1x kapcsolom be a gépet, egyébként altatom. A CPU hőfokra fel vagyok készülve, egy 5800X3D után nem várok csodát.
A váltást pont anyagi megfontolásból szeretném meglépni, amíg a mostani gépem eladható értelmes áron.Ha összeadom a vételárat akkor kerek 200.000 Ft-ból megvagyok, maximum 40.000 Ft ráfizetéssel számolnék.
Persze most magamat is próbálom meggyőzni a vásárlásról, mivel a jelenlegi gépemmel is tökéletesen elégedett vagyok és egy platformváltással járó hercehurca annyira nem tud hiányozni.
-
aleister
veterán
válasz
Csillag01
üzenetére
Nem bántásbó, de szerintem neked nincs AM5-öd, csak olvastál félszemmel ezt-azt, amiket tapasztalat híján ideírtál most.

Ha bekapcsolom a gépem, mire leér a seggem a székre már egy használható oprendszer van előttem, ami ráadásul egy csigának csúfolt W11. És ez nem egyedi eset. 6-8 másik AM5-ös platformot is összraktam már. Mind ilyen. Jövő hét elején is fogok egyet, ha érdekel mérek bootidőt.Ha értenéd a platform működési elvét, tudnád, hogy miért áll be 90 fokra a cpu, mint ahogy azt is, hogy miképp lehet ezt átállítani BIOS-ban pár kattintással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest