Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Én annyira nem, mert így MSI 550 Tomahawk tulajként átverve érzem magam. Mikor januárba kellett vennem új konfigot alaplapból mindenképp újat(550-est) akartam, gondoltam majd procit később cserélem. Mivel állítólag nem mennek ebben a lapban nem mnnek a 2-es szériás Ryzenek, kénytelen voltam nagyon drágán venni egy 3500X-es procit, mivel csak az volt akkor. Ha tudom hogy működik a korábbival, olcsóbban vettem volna többszálas procit.
Számomra eléggé frusztráló
.Szek: a fentiek ellenére örülök, hogy a fórumtársnak megoldódott a problémája!
-
b0bcat
addikt
Nem engedi?
Ha most arra gondolsz, hogy a Windows 10 három partíciót hoz létre, amikor feltelepíted, és azokból azt a két másikat nem engedi piszkálni, akkor az a válaszom, hogy emlékeim szerint a fő partíció törlésekor a másik kettő is törölhetővé válik. Az utóbbi hetekben több alkalommal is csináltam ilyet, úgyhogy biztosan alkalmas erre a Lemezkezelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.