Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Én annyira nem, mert így MSI 550 Tomahawk tulajként átverve érzem magam. Mikor januárba kellett vennem új konfigot alaplapból mindenképp újat(550-est) akartam, gondoltam majd procit később cserélem. Mivel állítólag nem mennek ebben a lapban nem mnnek a 2-es szériás Ryzenek, kénytelen voltam nagyon drágán venni egy 3500X-es procit, mivel csak az volt akkor. Ha tudom hogy működik a korábbival, olcsóbban vettem volna többszálas procit.
Számomra eléggé frusztráló
.Szek: a fentiek ellenére örülök, hogy a fórumtársnak megoldódott a problémája!
-
b0bcat
addikt
Nem engedi?
Ha most arra gondolsz, hogy a Windows 10 három partíciót hoz létre, amikor feltelepíted, és azokból azt a két másikat nem engedi piszkálni, akkor az a válaszom, hogy emlékeim szerint a fő partíció törlésekor a másik kettő is törölhetővé válik. Az utóbbi hetekben több alkalommal is csináltam ilyet, úgyhogy biztosan alkalmas erre a Lemezkezelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- Fujifilm X
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.