Hirdetés
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
-
komi77
senior tag
válasz
joker1220
üzenetére
Szia. Nem vagyok profi mint itt a válaszadók többsége. Nekem hasonló konfigban ram hiba okozta szinte ugyanezt a jelenséget. Alkótó elemekre bontva teszteltem a gépet cirka két héten keresztül (éjjel-nappal). Nem értettem, hogy megy órákig 100%-on tesztek alatt, jó hőfokok mellett, stb. Aztán egy sima 20 Mb-os program telepítésnél meg lefagy
. Mivel a ram-nak (2 x 8 Gb-s kit) egy olyan területe volt hibás amit nem folyamatosan használt a gép, ezért elég kalandos volt mire kiderült, hogy azzal van a baj. Szerencsémre egyre inkább gyengélkedett az egyik ram, egyre nagyobbra nőtt a hibás szektor/ok mérete. Ki próbáltam egyenként a két ram-ot és akkor sikerült kiszűrni, hogy az egyik rossz. Hozzáteszem a memtest progi simán lefutott rajtuk párban - eleinte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mivel a ram-nak (2 x 8 Gb-s kit) egy olyan területe volt hibás amit nem folyamatosan használt a gép, ezért elég kalandos volt mire kiderült, hogy azzal van a baj. Szerencsémre egyre inkább gyengélkedett az egyik ram, egyre nagyobbra nőtt a hibás szektor/ok mérete. Ki próbáltam egyenként a két ram-ot és akkor sikerült kiszűrni, hogy az egyik rossz. Hozzáteszem a memtest progi simán lefutott rajtuk párban - eleinte.