Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
-
komi77
senior tag
válasz
joker1220
üzenetére
Szia. Nem vagyok profi mint itt a válaszadók többsége. Nekem hasonló konfigban ram hiba okozta szinte ugyanezt a jelenséget. Alkótó elemekre bontva teszteltem a gépet cirka két héten keresztül (éjjel-nappal). Nem értettem, hogy megy órákig 100%-on tesztek alatt, jó hőfokok mellett, stb. Aztán egy sima 20 Mb-os program telepítésnél meg lefagy
. Mivel a ram-nak (2 x 8 Gb-s kit) egy olyan területe volt hibás amit nem folyamatosan használt a gép, ezért elég kalandos volt mire kiderült, hogy azzal van a baj. Szerencsémre egyre inkább gyengélkedett az egyik ram, egyre nagyobbra nőtt a hibás szektor/ok mérete. Ki próbáltam egyenként a két ram-ot és akkor sikerült kiszűrni, hogy az egyik rossz. Hozzáteszem a memtest progi simán lefutott rajtuk párban - eleinte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mivel a ram-nak (2 x 8 Gb-s kit) egy olyan területe volt hibás amit nem folyamatosan használt a gép, ezért elég kalandos volt mire kiderült, hogy azzal van a baj. Szerencsémre egyre inkább gyengélkedett az egyik ram, egyre nagyobbra nőtt a hibás szektor/ok mérete. Ki próbáltam egyenként a két ram-ot és akkor sikerült kiszűrni, hogy az egyik rossz. Hozzáteszem a memtest progi simán lefutott rajtuk párban - eleinte.