- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabobela
csendes tag
A csuszka amivel görgeted a lapot lefele felfele , oldalra.Az a hosszú téglalap , amiben van egy kisebb amit húzol úgy megy az adott irányba az oldal.Most kivettem egy RAM-ot és visszatettem , mintha jobb lenne.De Win 10 RAM tesztet lefuttattam és minden jó volt előtte is.Ami nem ment az pl. Office 2007- 10 mp alatt nyitott meg egy Word doksit. Chrome oldal lefagyott ha nyitva hagytam és mással foglalkoztam.Csak ha megmozgattam pl letettem a tálcára , akkor lett jó utána.Vagy oldalt váltottam, másik fülre. Skype fagyott ugyanígy.Most tesztelem , remélem jó lesz.A rammot rosszul tettem be előszőr és nem adott képet a gép.Utána jól tettem be és elindult , de ezek voltak.Remélem nem ment tönkre a RAM...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- PlayStation 5
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest