Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
Köszönöm a válaszod! Ezt is porbáltam és ugyna ugy sztereo a hang!
mindent probáltam már mindenhol átkapcsoltam akar a driver akar a gépház 5.1-re es semmi, nem értem m it hagyok ki! Most volt lap váltásom ezelőtt is a régi lapon egyik win beálitás se segitett hanem egy külön másik program és nem értettem miért gondoltam az uj lapnál nem lesz ilyen gond, minden jol van összedugva nem értem! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindent probáltam már mindenhol átkapcsoltam akar a driver akar a gépház 5.1-re es semmi, nem értem m it hagyok ki! Most volt lap váltásom ezelőtt is a régi lapon egyik win beálitás se segitett hanem egy külön másik program és nem értettem miért gondoltam az uj lapnál nem lesz ilyen gond, minden jol van összedugva nem értem!