Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
barabasb
üzenetére
Azt aláírom, hogy egy kicsit overkill mindennapi használatra, de amikor lapot keresgéltem az Asus Prime X470-Pro utódjának, ez tetszett a legjobban, és egy pár tesztet átolvasva az jött le, hogy ez egy komolyan megcsinált lap, valószínű nem fog beszarni 3 év múlva.
(Volt egy Asus M3N-HT Deluxe/HDMI lapom (illetve még most is meg van, szépen el van csomagolva mert eladni nem volt szívem) még az AM2+ érában [link] [link] [link] , amit 2009-től 2017-ig használtam hiba nélkül, először egy Athlon 64 X2 6400+ procival [link] , majd egy Phenom II X4-gyel [link] . Annak idején az a lap sem volt olcsó, és nagyon sokat kibírt.)
Nézegettem én más Asus, MSI, Asrock, Gigabyte lapokat is, de vagy komolytalan VRM+ hűtéssel voltak felszerelve, vagy komoly VRM+hűtés volt rajtuk, de akkor meg mindenféle RGB ledekkel + csicsás műanyag díszítésekkel voltak megszórva.

Ez a lap pont olyan, amilyet már régóta szerettem volna (komoly, jól megépített lap jó hűtéssel, VRM-mel, semmi csicsa).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest