- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
barabasb
üzenetére
Azt aláírom, hogy egy kicsit overkill mindennapi használatra, de amikor lapot keresgéltem az Asus Prime X470-Pro utódjának, ez tetszett a legjobban, és egy pár tesztet átolvasva az jött le, hogy ez egy komolyan megcsinált lap, valószínű nem fog beszarni 3 év múlva.
(Volt egy Asus M3N-HT Deluxe/HDMI lapom (illetve még most is meg van, szépen el van csomagolva mert eladni nem volt szívem) még az AM2+ érában [link] [link] [link] , amit 2009-től 2017-ig használtam hiba nélkül, először egy Athlon 64 X2 6400+ procival [link] , majd egy Phenom II X4-gyel [link] . Annak idején az a lap sem volt olcsó, és nagyon sokat kibírt.)
Nézegettem én más Asus, MSI, Asrock, Gigabyte lapokat is, de vagy komolytalan VRM+ hűtéssel voltak felszerelve, vagy komoly VRM+hűtés volt rajtuk, de akkor meg mindenféle RGB ledekkel + csicsás műanyag díszítésekkel voltak megszórva.

Ez a lap pont olyan, amilyet már régóta szerettem volna (komoly, jól megépített lap jó hűtéssel, VRM-mel, semmi csicsa).
Új hozzászólás Aktív témák
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Próba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest