- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
barabasb
üzenetére
Azt aláírom, hogy egy kicsit overkill mindennapi használatra, de amikor lapot keresgéltem az Asus Prime X470-Pro utódjának, ez tetszett a legjobban, és egy pár tesztet átolvasva az jött le, hogy ez egy komolyan megcsinált lap, valószínű nem fog beszarni 3 év múlva.
(Volt egy Asus M3N-HT Deluxe/HDMI lapom (illetve még most is meg van, szépen el van csomagolva mert eladni nem volt szívem) még az AM2+ érában [link] [link] [link] , amit 2009-től 2017-ig használtam hiba nélkül, először egy Athlon 64 X2 6400+ procival [link] , majd egy Phenom II X4-gyel [link] . Annak idején az a lap sem volt olcsó, és nagyon sokat kibírt.)
Nézegettem én más Asus, MSI, Asrock, Gigabyte lapokat is, de vagy komolytalan VRM+ hűtéssel voltak felszerelve, vagy komoly VRM+hűtés volt rajtuk, de akkor meg mindenféle RGB ledekkel + csicsás műanyag díszítésekkel voltak megszórva.

Ez a lap pont olyan, amilyet már régóta szerettem volna (komoly, jól megépített lap jó hűtéssel, VRM-mel, semmi csicsa).
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest