- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Ha jól látom ő is a Corsair memóriákkal szívatja magát.
Tudom haza beszélek,de a Crucial vagy HyperX,Patriot is jobb AM4 -es processzorokhoz. Adata még nem járt nálam,arról nem tudok nyilatkozni.Biztos hogy ram inkompatibilitás lesz. Nem rég jártam úgy hogy nálam a Patriot Viper Blackout R5 3600X mellett tudta a 3600Mhz/CL17 -et is, R5 2600 mellett csak 3200Mhz/CL16 -ot tudott. De az adatlapomnál szereplő Crucial is hasonlóan működött a két említett processzor viszonylatában.
Viszont ami még érdekes hogy a Crucial 2*16GB -os csomag már csak 3000Mhz -n ment 2600 -as processzorommal.Mennyiség egy kicsit a sebesség rovására ment.
AM4 kapcsolatában több helyen olvastam és tapasztaltam is hogy háklis a memóriára.Akinek gondja van és házhoz szállítással vette,mindenképp egy alapos próba után ha nem megy akkor ajánlom neki a 14 napos elállást.És keressen másik típust. A sebesség már függ a processzorba került IMC -től is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest