Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hasonló műszerrel, amit a Conradban is lehet kapni 10k körül, csak ez jóval olcsóbb volt, egy user csinált tesztet velük, kb ugyanaz a 2 műszer tudása.
Oliverda: Elsősorban igen, drága. Másodsorban nem láttam tesztekben, hogy túlzottan gyorsítaná a dolgokat. Harmadsorban van 2x2 800-as BD ramom, bár azt el lehet adni, mert jó helyre garis és tuningos. 1előre passz, valszeg majd furdul a a ddr3-ddr2 ára, csak kérdés mikor, sztem kb még 1 év. 2x2x2 GB ramot szeretnék, az most zsebbenyúlós lenne, ha már veszek 1600mhz-es alá nem adom, meg cl7 se lenne rossz...nem 2 ft lenne így
Te nagy szaki vagy, am2+ lapban se veszít semmi fícsőrt am3 proci? Tervek szerint 4 magos lesz majd valamikor, ha HT3.0-s am2+ lapot veszek, akkor az ugyanolyan jó mintha am3-at vettem volna? Gyorsít ténylegesen a ddr3 vagy nem számottevő? Ha igen, kicsit átszabom a tervet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Te nagy szaki vagy, am2+ lapban se veszít semmi fícsőrt am3 proci? Tervek szerint 4 magos lesz majd valamikor, ha HT3.0-s am2+ lapot veszek, akkor az ugyanolyan jó mintha am3-at vettem volna? Gyorsít ténylegesen a ddr3 vagy nem számottevő? Ha igen, kicsit átszabom a tervet