- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
bírom az ilyen embereket, akik vérüknek és életüknek tekintik az intel vs. amd harcát...
én pl amd-s vagyok, de nem úgy és nem mindenáron teszem a dolgokat...
és egyébként sztem azért mert valaki pl fennt tartja az árát egy új felszerelésnek az nem a gyártó hibája, és nem kihasználás, hanem a lehető legjobb amit egy vállalat tehet azért, hgoy a fejlesztési költségeit visszaszerezze
ennyit erről! -
rob210
nagyúr
Ebben atopikban nem az intel kontra AMD témát tárgyaljuk aminek jelzem saját topikja van.
Itt az AMD kontra AMD téma az amihez hozzá lehet szólni.
Így előre is köszönöm, hogy a további építő jellegű kritikádat a fent nevezett topikban hangoztatod és nem itt.
Sajnos nem voltam gép közelben így nem tudtam azonnal lereagálni a hozzászólást.
VAn némi igazság abban amit írsz, de ez hangoztatom újra nem ide tartozik.
Valamint vannak olyan emberek akikben az INTEL egy életre mély nyomot hagyott mint például én. -
AtHoS
nagyúr
es a 100éves csben egy zene mellett a64el nem igazan ovlt meg a 100.0fps
Nem igazán szeretnék Flame-be menni, de mp3 lejátszás processzorigénye nagymértékben függ a használt hangkártyától is. Igaz mostanában ritkán játszogatom, de régebben azért nyomtam 1-2 játékot, sőt volt amelyik alatt zenét is hallgattam winamppal.
Nemigazán vettem észre lassulást a játékon, bár nem is méregettem az FPS-t. Na meg AthlonXP 1800+@2200MHz-el nyomtam Audigy 1-el karöltve.
Meg amit hozzátennék még, hogy SZVSZ az egyes cégek árpolitikája nagymértékben függ az aktuális piaci viszonyoktól. Természetesen a lehető legnagyobb haszon szem előtt tartásával. Nem kivétel ez alól (esetünken) sem az AMD sem az Intel. Meg kell érteni, hogy mindkét cég a lehető legtöbbet szeretné kiszakítani a piacból, nade azért nem minden áron! -
VaniliásRönk
nagyúr
Játék közben ki a fene hallgat zenét?
Engem az emlúlt egy évnél jobban zavar az elmúlt 15-20 év, csak nézz vissza miket művelt az Intel, aztán kardoskodj mellette.
Az meg hogy most a C2D jobb, puff neki, drágább is, nekem ez is bőven elég, lesz ez még így se.
Különben sem értem milyen alapon sírsz te egy ilyen konfig mögül, épp csak 3x annyiba került mint az enyém, én mégsem panaszkodok. De ez már erősen off, zárjuk le. -
VaniliásRönk
nagyúr
Az hogy most van olcsón Core 2, az nem az Intel vajszívüsége miatt van, hanem mert máskülönben a kutya se venné, 50k felett viszonylag kevesen vesznek CPU-t, és rohadtul nem érte volna meg kifejleszteni. Az AMD akkor árulta horror áron a dualcore-t, amikor semmi értelme nem volt kétmagos CPU-t venni az átlagusernek (megjegyzem még most sincs sok). Akinek meg a munkájához kell annak ekkora összeg nem tétel.
Az Intel ugyanúgy drasztikusan csökkentette az árait, csak nem 1 lépésben, hanem 2-3-ban.
Az AMD is jó előre bejelentette az árcsökkenéseket, aki nem várta ki, az vessen magára, én kivártam.
Lehet fikázni mindkét gyártót, attól függ melyik szimpatikusabb, csak ezt ne felejtsd el hogy mindegyiknek a profit a célja, és magasról tesznek rád, csak PR duma hogy fontosak a vevők, egyedül a vevők pénze fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest