- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
#65675776 #201 üzenetére
Az oke hogy o a kihivio es ezert adja olcsobbann.Azt viszont nem ertem, hogy ha tudom hogy kijonnek egy olcsobb termekkel, akkor en megolcsobban adom majd a sajatomat es piaci elonyom lehet belole.En legalabb is ezt tennem.Ha az Am2 olcsobban adnak szerintem mar sokkal tobb emeber hasznalna.Ebbol nem az AMD fog kikerulni gyoztesen az biztos.
Lehet hogy az AM2 tud valamit amiert ilyen arakon tartjak.Alig varom hogy kideruljon. -
MegalodonS
őstag
válasz
#65675776 #199 üzenetére
En nem szidok senkit.
Ha tudom hogy hamarosan valaminek leviszem az arat,akkor nem adom dragabban.Az Amd kenyszerbol csokkent,de elotte azert tartotta az arait.Ha korrekt lenne a vasarlokhoz, akkor mondjuk mar megelozte volna az Intelt, es nem most kezdene csokkenteni az arakat.Az Intel olcso belepo arakat produkal es meg olcsobba teszi majd azokat.Jo neki es yo a vasarloknak. -
MegalodonS
őstag
válasz
Oliverda #194 üzenetére
Most nem arrol van szo igazan hogy kivarni.hanem hogy NE HUZZUK LE A VASARLOKAT!
Nem kiabalasnak szantam csak kiemeltem!
Az AMD tudta mar regota az arakat neki az AM2 mar igy kellett volna inditani,es akkor azt mondom vasarlobarat uzletpolitika igy meg ugy hivom ''LEHUZAS''!
Nem AMD es Intel parti vagyok, csak etikusan nezve a dolgozt meg sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest