- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
üzenetére
Az oke hogy o a kihivio es ezert adja olcsobbann.Azt viszont nem ertem, hogy ha tudom hogy kijonnek egy olcsobb termekkel, akkor en megolcsobban adom majd a sajatomat es piaci elonyom lehet belole.En legalabb is ezt tennem.Ha az Am2 olcsobban adnak szerintem mar sokkal tobb emeber hasznalna.Ebbol nem az AMD fog kikerulni gyoztesen az biztos.
Lehet hogy az AM2 tud valamit amiert ilyen arakon tartjak.Alig varom hogy kideruljon. -
MegalodonS
őstag
válasz
üzenetére
En nem szidok senkit.
Ha tudom hogy hamarosan valaminek leviszem az arat,akkor nem adom dragabban.Az Amd kenyszerbol csokkent,de elotte azert tartotta az arait.Ha korrekt lenne a vasarlokhoz, akkor mondjuk mar megelozte volna az Intelt, es nem most kezdene csokkenteni az arakat.Az Intel olcso belepo arakat produkal es meg olcsobba teszi majd azokat.Jo neki es yo a vasarloknak. -
MegalodonS
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Most nem arrol van szo igazan hogy kivarni.hanem hogy NE HUZZUK LE A VASARLOKAT!
Nem kiabalasnak szantam csak kiemeltem
!
Az AMD tudta mar regota az arakat neki az AM2 mar igy kellett volna inditani,es akkor azt mondom vasarlobarat uzletpolitika igy meg ugy hivom ''LEHUZAS''!
Nem AMD es Intel parti vagyok, csak etikusan nezve a dolgozt meg sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!