Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Nálam volt (van, apa gépében
) ilyen lap, nem lehet állítani a HT-t, Athlon tuningra így alkalmatlan, Sempront is csak 25-30%-ig lehet húzni, utánna elszáll a HT... elég szemét dolog, mert minden más adott a tuninghoz... Ja, és kegyetlenül melegszik rajta az integrált VGA (beállítottam mellé egy ventit, alapon 50°C felett volt mert égetett), nem tudom Gigáék mit műveltek vele... -
Rizzo
aktív tag
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Nem azt mondtuk, hogy akkor vegyél abitot, hanem azt, hogy ne ilyen f@szságok alapján dönts, hogy az eladó, meg a haver szerint szar volt, lehet, hogy csak mint legtöbbször a userben van a hiba, persze mindenki véleménye fontos, de inkább nézegess teszteket, meg ilyenek...
-
éN79
addikt
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Van aki ebből fog ki selejtet, van aki abból. Nekem az abit lapjaimmal semmi ilyen bajom nem volt/nincs, viszon Asus A8N-E-ből kettőt is gariztattam, ráadásul tökéletesen balfúró hibák miatt.
A Gigabyte se rossz lap, stabil általában, viszont tuning nem nagyon lesz.
Én az abitra szavaznék, ha elromlik, még mindíg ott a garis csere lehetősége, akkor választhatsz magadnak Gigát.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Nekem abitból NF8, KN8 SLI, KN9 Ultra lapjaim voltak/van, közben volt pár Asus meg MSI lapom, és akárhogy szidják az abitot, semmivel nem rosszabb a többinél, sőt...! Nem véletlenül vettem most is abit lapot, mert van szerencsém ismerni további életeit a korábbi abit lapjainak, és egyiknek se volt még baja, pedig egy két év és tuning van már némelyikben. Szóval ne feltétlenül hallgass a boltosra.

-
Rizzo
aktív tag
-
rollins
őstag
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Szia!
Bocs a zárolt témádba való benyögésem miatt, de nem kell újat nyitni, ha van hozzávaló topic.
Legolcsóbb az Asrock matx lapok ( ALiveNF6G-DVI, AM2NF6G-VSTA, ALiveNF4G-DVI) Nem olyan jól felszerelt és nem kimondott tuning lap, mint a komolyabb társai, de megbízható és kevés gond van velük szerintem. Vagy ha nem akarsz Asrockot van még miből válogatni: Abit NF-M2 nView vagy itt amiket írnak: [link]
De nézd át többi fórumot is, hátha akadnak gondok valemelyik lappal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) ilyen lap, nem lehet állítani a HT-t, Athlon tuningra így alkalmatlan, Sempront is csak 25-30%-ig lehet húzni, utánna elszáll a HT... elég szemét dolog, mert minden más adott a tuninghoz... Ja, és kegyetlenül melegszik rajta az integrált VGA (beállítottam mellé egy ventit, alapon 50°C felett volt mert égetett), nem tudom Gigáék mit műveltek vele...