Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz band1103 #9160 üzenetére

Pont az ellentétét tapasztaltam.
    Irodai gépeket raktunk össze (P4-ek 478,775 vegyesen), a jól bevált Aopen mellé tesztnek Vettünk Asus lapokat is. Nem kell drága lapokra gondolni, mert irodába kell. Gyakorlatilag a 10db Asus lapból (pontos típust nem tudok, de mindegyik inteles lap volt) az összeset vissza kellett vinni ilyen-olyan hibák miatt. (meghaltak, vagy inkompatibilitás lépett fel rammal) Aopenből még egy sem döglött be. Az Aopen előtt Soltek lapok voltak, abban volt rossz széria gyenge kondikkal, de nem volt annyi problémája mint az Asusnak. Itt veszprémben nem egy boltos nem ajánlotta az Asus-t. (az olcsóbbakat)

Giga lapot ajánlottam mindenkinek otthoni használatra, eddig mindegyik (4db) gép hibátlan és teljesen stabil.

Tapasztalataim szerint az olcsóbb Asus lapok a hulladék kategóriába tartoznak, a drágábbakkal nem volt dolgom.

Most Giga lapom van (790X-es), eddig egy nagy határ.... Bios-ilag. Nagyon hülye dolgokat csinál.
    pl: ha nem stabil órajelet állítok be neki akkor nem hajlandó elindulni csak cmos resetre (Abitnál ez ment ha nyomtam az INSERT-et), vagy a ramot nem bírja lekezelni a gyári időzítéseivel, és héhány esetben nem hajlandó elindulni csak nemtom hányadik resetre. Az előző giga lapommal is szívtam. Összegezve ez a lap a szar kategóriába tartozik, és a nála jóval olcsób Abit AX78 keresztbe lenyeli.
    Én olcsóbb Asust (25k alatt) nem vennék.

Új hozzászólás Aktív témák