Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
band1103
üzenetére
Pont az ellentétét tapasztaltam.
Irodai gépeket raktunk össze (P4-ek 478,775 vegyesen), a jól bevált Aopen mellé tesztnek Vettünk Asus lapokat is. Nem kell drága lapokra gondolni, mert irodába kell. Gyakorlatilag a 10db Asus lapból (pontos típust nem tudok, de mindegyik inteles lap volt) az összeset vissza kellett vinni ilyen-olyan hibák miatt. (meghaltak, vagy inkompatibilitás lépett fel rammal) Aopenből még egy sem döglött be. Az Aopen előtt Soltek lapok voltak, abban volt rossz széria gyenge kondikkal, de nem volt annyi problémája mint az Asusnak. Itt veszprémben nem egy boltos nem ajánlotta az Asus-t. (az olcsóbbakat)Giga lapot ajánlottam mindenkinek otthoni használatra, eddig mindegyik (4db) gép hibátlan és teljesen stabil.
Tapasztalataim szerint az olcsóbb Asus lapok a hulladék kategóriába tartoznak, a drágábbakkal nem volt dolgom.
Most Giga lapom van (790X-es), eddig egy nagy határ.... Bios-ilag. Nagyon hülye dolgokat csinál.
pl: ha nem stabil órajelet állítok be neki akkor nem hajlandó elindulni csak cmos resetre (Abitnál ez ment ha nyomtam az INSERT-et), vagy a ramot nem bírja lekezelni a gyári időzítéseivel, és héhány esetben nem hajlandó elindulni csak nemtom hányadik resetre. Az előző giga lapommal is szívtam. Összegezve ez a lap a szar kategóriába tartozik, és a nála jóval olcsób Abit AX78 keresztbe lenyeli.
Én olcsóbb Asust (25k alatt) nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Linux haladóknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Ford topik
- További aktív témák...
- Asus P8B75-M LX Plus LGA 1155 alaplap
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest