Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
band1103
üzenetére
Pont az ellentétét tapasztaltam.
Irodai gépeket raktunk össze (P4-ek 478,775 vegyesen), a jól bevált Aopen mellé tesztnek Vettünk Asus lapokat is. Nem kell drága lapokra gondolni, mert irodába kell. Gyakorlatilag a 10db Asus lapból (pontos típust nem tudok, de mindegyik inteles lap volt) az összeset vissza kellett vinni ilyen-olyan hibák miatt. (meghaltak, vagy inkompatibilitás lépett fel rammal) Aopenből még egy sem döglött be. Az Aopen előtt Soltek lapok voltak, abban volt rossz széria gyenge kondikkal, de nem volt annyi problémája mint az Asusnak. Itt veszprémben nem egy boltos nem ajánlotta az Asus-t. (az olcsóbbakat)Giga lapot ajánlottam mindenkinek otthoni használatra, eddig mindegyik (4db) gép hibátlan és teljesen stabil.
Tapasztalataim szerint az olcsóbb Asus lapok a hulladék kategóriába tartoznak, a drágábbakkal nem volt dolgom.
Most Giga lapom van (790X-es), eddig egy nagy határ.... Bios-ilag. Nagyon hülye dolgokat csinál.
pl: ha nem stabil órajelet állítok be neki akkor nem hajlandó elindulni csak cmos resetre (Abitnál ez ment ha nyomtam az INSERT-et), vagy a ramot nem bírja lekezelni a gyári időzítéseivel, és héhány esetben nem hajlandó elindulni csak nemtom hányadik resetre. Az előző giga lapommal is szívtam. Összegezve ez a lap a szar kategóriába tartozik, és a nála jóval olcsób Abit AX78 keresztbe lenyeli.
Én olcsóbb Asust (25k alatt) nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest