Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a lap, amit először vettem, asrock volt, amit visszavittem a fagyások miatt, mert akkor arra gyanakodtam. utána jött az asus m2v, ami kevesebbet, de fagy. chipset ugyanaz, mert kell nekem az ide sajnos (2 idés DVDRW, meg 2*120 giga HDD), ezért lőttem ki az nforceokat, ahol csak egy ide csati van. a kártya tök jól megy egy másik nforceos lapban, sőt, bír 320 mhz-es magtuningot... heh... más kérdés, hogy nálam ugyanazokra az értékekre húzva is ugyanannyit fagy.
érdekes jelenség, hogy pl atitoollal alapsebességen artifact scanning kékhalálhoz vezet, míg más lapban nem.
amúgy szerintem ha megkérdeztem is volna is azt mondta volna akárki, hogy passzolnak a dolgok. mondjuk nem zavaró a dolog, mert pl oblivion alatt full grafikával van, hogy 5 órát bír fagyás nélkül, de néha bármilyen weboldalnál fél perc alatt halott.. de akkor másik oldalról közelítem meg a kérdést... melyik vidkari mehet jól ezzel a chipsettel, mert nem hinném, hogy van egy ASUS lap, ami nem kezel semmilyen vidkarit... azaz inkább széria... méginkább chipset széria...
és mondom... ram jó, máshol tesztelve. más táppal is ugyanaz, abból a gépből lett kikapva, ami az nforceos laphoz van. sajna odáig még mindig nem jutottunk el, hogy a 8600 GT-t teszteljük nálam, de hátha ti mást mondtok... én egy 7800-ra pályáznék ezután...
Új hozzászólás Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- GIGABYTE B650E AORUS STEALTH ICE
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY Impact 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest