Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Külön-külön is jó, csak limitált az ''ajánlat'', így nem minden dobozban van ilyen matrica.
Ja, és dobozos példányt kell venni.
Most már csak egy lista kellene azon dobozos termékekről amiben megtalálható egyáltalán ez a matrica.
Szerk.: Óhh. Már oldalváltás is volt. Ezt nem vettem észre. Mehet akkor OFF-ba
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
Külön minden GetAll3 matricával megjelent termékhez jár a 3-féle matricából 1 db (én kivágtam a kis füzetből a hiányzókat, mert a matricának kb. annyi a jelentősége, mint a kis AMD tapasznak, amelyet a CPU-hoz kapsz.

Lásd az előbbi linken.
Jelzőmatricácskát beszkennelem, aztán felteszem az oldalamra, majd belinkelem ide. Mindjárt...
Beszámítás elméletileg bármilyen ATI kártya 50 USD-től, de tájékozódj az oldalon. Van, amit többért vesznek be, én annyira nem foglalkoztam vele, mert az 1650Pro AGP-met még el tudtam adni.
[link]
Ez postai úton és átutalással működik, ezért gondoltam, esetleg megérné egy boltosnak nagyobb tételben foglalkozni vele. Több ATI kártyát tudna eladni, a régiekért meg jó pénzt kaphatna, és akár adhatna is, hogy őt válasszák az ügyfelek. Legalábbis Európában.
Na, közben betettem a linket a lapomra [link], ez meg itt a kép, ha minden igaz.
![[kép] [kép]](http://www.freeweb.hu/katt-teszt/images/GetAll3.jpg)
Az akcióknak Mo.-ról is működniük kell, mert a regisztrációnál kis banánköztársaságunkat is kiválaszthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- iPhone topik
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest