- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
wassermann
üzenetére
Ha szereted mért kiabálsz?
Én is szeretem, pár hsz-szel ezelőtt linkeltem a gépemről pár képet, csak a procin van venti és a tápo 12-es ventije. A procin 800-on pörög, igaz nem 12-es, csak 9-es, de keret nélküli, szóval nincs hangja
A táp venti noisekiller, azt még rákötöm az egyik szabályzóra a lapon és leszabályzom azt is..vagy csere silentblade-re, bár az előbbi verzió esélyesebb. 'edül nálam is a vinyó a problémás, volt egy 40-es seagatem, annak gyakorlatilag semmi hangja nem volt, már nagyon bánom, hogy eladtam..most azzal küszködök, hogy halk vinyót találjak
Még a gépet belül leburkolom parafával és +felelően csendes lesz.
#2723 Gyuri27: alpine 64, párszor már írtam
[link]![[kép] [kép]](http://www.frostytech.com/articleimages/200602/acAlpine64_pspc.jpg)
1edül a gyárilag rákent pasztában találtam kivetnivalót, 3-4 hete tettem rá a sempire, most ugye cseréltem a sempit x2-re, és ennyi idő után már csontszáraz volt rajta az a x@r ezüst paszta..múltkor nem volt nálam jó kis zalmi paszta, azért fanyalodtam rá
-
Gyuri27
félisten
válasz
wassermann
üzenetére
2717-re.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én is szeretem, pár hsz-szel ezelőtt linkeltem a gépemről pár képet, csak a procin van venti és a tápo 12-es ventije. A procin 800-on pörög, igaz nem 12-es, csak 9-es, de keret nélküli, szóval nincs hangja
A táp venti noisekiller, azt még rákötöm az egyik szabályzóra a lapon és leszabályzom azt is..vagy csere silentblade-re, bár az előbbi verzió esélyesebb. 'edül nálam is a vinyó a problémás, volt egy 40-es seagatem, annak gyakorlatilag semmi hangja nem volt, már nagyon bánom, hogy eladtam..most azzal küszködök, hogy halk vinyót találjak
Még a gépet belül leburkolom parafával és +felelően csendes lesz.