Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
diablo1984 #11760 üzenetére
Azt a választ kaptam valamelyik fórumban, hogy a kn9-es széria valóban jó tulajdonságokkal bír, kivéve az ultra változatot, mert az valami miatt -gondolom a sok fícsör miatti nagyobb chipset terhelés miatt- nem bírja a magas, 270-280 feletti fsb-ket. Ez nálam így is van. HT-t visszavettem 3x-osra, adtam plusz feszt is a chipsetnek, de ez fölé nem nagyon megy, hibázik Orthosban, még akkor is, ha visszaosztom a ramokat. Persze lehet a ratyi táp is belejátszik. Hétfőn szerintem veszek egy jó kis Corsair tápot, mert a mostani már lekapcsolgatja a gépet, szóval ez elkerülhetetlen lépés lesz azt hiszem...
A procit nem tudom, kíváncsi is vagyok mit bírhat egy mezei BE-s X2, meg tudok valakit aki beszámítaná a procim és megúsznám plusz egy 10-esből. Aztán remélem annyival drágábban el is tudnám passzolni a proct. Persze ha valamit szerinted rosszul csinálok tuning-ügyben, adhatsz pár tippet is... Bár nem hinném, így is másfél voltot kap a proci, többet meg nem fogok adni neki, így is szénné melegszik.
Azért szerintem megéri a plusz 10 rugót kóstáló befektetés cirka 4 hónapra...
Ja igen, meg arra is kíváncsi vagyok, hogy a lassú proci mennyire fogja vissza a vga-mat, ezt is csak jobb tuninggal tudnám kipróbálni. Mert 4 hónapig már nem tartogatom ezt a vga-t, melegszik mint a disznó, nem tudom feltenni a ház oldalát sem emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest