Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
DaDy0219
üzenetére
Hello!
Az asus M3N-HT Delux lapját én is merem ajánlani. Tapasztalataim alapján elég jól bírja a tuningot, eddig semmi gondom nem volt vele. A memóriák is a kívánalmaid szerint vannak elhelyezve.
A többi sem olyan lényegtelen, legalábbis a vga nem. Mert ha nem kell, a lap lekapcsolja, így letölteni 90W fogyasztással tudok (procit is alulfeszelem mellé) egyébként 240W-ot eszik üresjáratban.
szerk: Ja és elfelejtettem, hogy 33K volt. Bőven megéri, ha azt nézem, hogy az előző giga 29K-ba fájt, és nem voltam elájulva tőle. Gagyi benyomást keltett bennem.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
DaDy0219
üzenetére
Én bátran merem ajánlani a Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 lapját, vagy ha kapsz ennyiért akkor egy ASUS M3N-HT Deluxe lapocskát (hú most mit fogok kapni, asus meg még nforce is ráadásul
) Az előzőnek háránya, hogy a ramok dualban 1-2 elosztásban mennek, a második viszont ha jól látam 1-3 módban hajtja a ramokat dualban. Más kérdés, hogy valószínű egy A64-hez elég egy butább lap is 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) Az előzőnek háránya, hogy a ramok dualban 1-2 elosztásban mennek, a második viszont ha jól látam 1-3 módban hajtja a ramokat