Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sikerült beszereznem W-RS780UVD-AM2+ lapot (ez itt a reklám helye) HERR Z fórumtárstól.
A használatba vétel előtti első benyomások: (igaz ezek az ejnye bejnye kategóriába tartoznak)
- beüzemelési prospektus Intel laphoz készült
pl. 775-ös foglalatba való proci használatbavétele
- kézikönyvben a kiegészítők felsorolása sem fedi a valóságot pl. floppy kábel helyett IDE kábel van a dobozban ill. SATA adatkábel is van a dobozban, de könyv ilyet nem említ
- a lap vázlatrajzán szerepel egy NB Fan, ennek ellenére a lapon ilyet nem találtam (nem mintha nagy szükségem lenne rá)... és még sorolhatnám.
Kicsit összekapkodottnak találtam a körítést, remélem maga a lap nem ez a kategória.
Ha valaki használ ilyen lapot, megírhatná, hogy a 8 tűs kiegészítő tápcsatira szükség van-e. Sajnos a tápomon csak 4 tűs van (tudom, szar Chieftec) és nem úgy nézem, hogy ezt lehetne használni vele. Délután megpróbálok egy átalakítót szerezni hozzá, bár nem sok reményt fűzök hozzá, hogy kapjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pl. 775-ös foglalatba való proci használatbavétele