Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sikerült beszereznem W-RS780UVD-AM2+ lapot (ez itt a reklám helye) HERR Z fórumtárstól.
A használatba vétel előtti első benyomások: (igaz ezek az ejnye bejnye kategóriába tartoznak)
- beüzemelési prospektus Intel laphoz készültpl. 775-ös foglalatba való proci használatbavétele
- kézikönyvben a kiegészítők felsorolása sem fedi a valóságot pl. floppy kábel helyett IDE kábel van a dobozban ill. SATA adatkábel is van a dobozban, de könyv ilyet nem említ
- a lap vázlatrajzán szerepel egy NB Fan, ennek ellenére a lapon ilyet nem találtam (nem mintha nagy szükségem lenne rá)... és még sorolhatnám.
Kicsit összekapkodottnak találtam a körítést, remélem maga a lap nem ez a kategória.
Ha valaki használ ilyen lapot, megírhatná, hogy a 8 tűs kiegészítő tápcsatira szükség van-e. Sajnos a tápomon csak 4 tűs van (tudom, szar Chieftec) és nem úgy nézem, hogy ezt lehetne használni vele. Délután megpróbálok egy átalakítót szerezni hozzá, bár nem sok reményt fűzök hozzá, hogy kapjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest