Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psykie
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tovább tobzódnak a gondjaim
A kiindúlópont ez volt #7523, tegnap estig teljesen meg voltam győződve róla, hogy a VGA a ludas, erre jött a mai nap, reggel gondoltam beviszem a gépet a munkahelyemre és tovább tesztelem, terhelem, mikor bukkan elő a rejtélyes hibám. Itthon szépen szabályosan leállítottam, lekapcsoltam a tápon lévő kapcsolót, kihúzkodtam a kábeleket, bevittem a munkahelyemre összedugdostam mindent, beindítom és lám a BIOS teljes feledékenységbe merült, minden korábban beállított dolgot elfelejtett. Gondoltam ez véletlen de nem, nekiálltam újra XP-t telepíteni, felmászott minden, felraktam a drivereket, a korábbi VGA hibának semmi nyoma, gép kikapcs majd 2-3 óra múlva bekapcs szintén BIOS elfelejtett mindent, még párszor megpróbáltam de semmi eredmény, kb 1 órája hazahoztam, összedugtam BIOS újra felejt, a 3. új gombelemet cseréltem de folyamatosan ugyanazt csinálja
Ráadásképp az alaplapi speaker, XP alatt halkan idegesítően össze-vissza pittyeg, mindjárt kitépem a gépből
BIOSfrisstéssel már próbálkoztam újat is régit is most a 21-est javasolták. Már lassan megőrülök, nem tudom mi lehet a baj
A VGA vagy a VGA hibája is az alaplaptól volt és az alaplap a szar.

Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Suzuki topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OpenWRT topic
- Facebook és Messenger
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A kiindúlópont ez volt
BIOSfrisstéssel már próbálkoztam újat is régit is most a 21-est javasolták. Már lassan megőrülök, nem tudom mi lehet a baj
A VGA vagy a VGA hibája is az alaplaptól volt és az alaplap a szar.