- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
psykie
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tovább tobzódnak a gondjaim
A kiindúlópont ez volt #7523, tegnap estig teljesen meg voltam győződve róla, hogy a VGA a ludas, erre jött a mai nap, reggel gondoltam beviszem a gépet a munkahelyemre és tovább tesztelem, terhelem, mikor bukkan elő a rejtélyes hibám. Itthon szépen szabályosan leállítottam, lekapcsoltam a tápon lévő kapcsolót, kihúzkodtam a kábeleket, bevittem a munkahelyemre összedugdostam mindent, beindítom és lám a BIOS teljes feledékenységbe merült, minden korábban beállított dolgot elfelejtett. Gondoltam ez véletlen de nem, nekiálltam újra XP-t telepíteni, felmászott minden, felraktam a drivereket, a korábbi VGA hibának semmi nyoma, gép kikapcs majd 2-3 óra múlva bekapcs szintén BIOS elfelejtett mindent, még párszor megpróbáltam de semmi eredmény, kb 1 órája hazahoztam, összedugtam BIOS újra felejt, a 3. új gombelemet cseréltem de folyamatosan ugyanazt csinálja
Ráadásképp az alaplapi speaker, XP alatt halkan idegesítően össze-vissza pittyeg, mindjárt kitépem a gépből
BIOSfrisstéssel már próbálkoztam újat is régit is most a 21-est javasolták. Már lassan megőrülök, nem tudom mi lehet a baj
A VGA vagy a VGA hibája is az alaplaptól volt és az alaplap a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest