Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• psykie

aktív tag

Üdv mindenkinek!

Tovább tobzódnak a gondjaim :W A kiindúlópont ez volt #7523, tegnap estig teljesen meg voltam győződve róla, hogy a VGA a ludas, erre jött a mai nap, reggel gondoltam beviszem a gépet a munkahelyemre és tovább tesztelem, terhelem, mikor bukkan elő a rejtélyes hibám. Itthon szépen szabályosan leállítottam, lekapcsoltam a tápon lévő kapcsolót, kihúzkodtam a kábeleket, bevittem a munkahelyemre összedugdostam mindent, beindítom és lám a BIOS teljes feledékenységbe merült, minden korábban beállított dolgot elfelejtett. Gondoltam ez véletlen de nem, nekiálltam újra XP-t telepíteni, felmászott minden, felraktam a drivereket, a korábbi VGA hibának semmi nyoma, gép kikapcs majd 2-3 óra múlva bekapcs szintén BIOS elfelejtett mindent, még párszor megpróbáltam de semmi eredmény, kb 1 órája hazahoztam, összedugtam BIOS újra felejt, a 3. új gombelemet cseréltem de folyamatosan ugyanazt csinálja :W Ráadásképp az alaplapi speaker, XP alatt halkan idegesítően össze-vissza pittyeg, mindjárt kitépem a gépből :((( BIOSfrisstéssel már próbálkoztam újat is régit is most a 21-est javasolták. Már lassan megőrülök, nem tudom mi lehet a baj :Y A VGA vagy a VGA hibája is az alaplaptól volt és az alaplap a szar. :F :O

Új hozzászólás Aktív témák