Új hozzászólás Aktív témák
-
MateusAMD
csendes tag
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hali
nemrég vettem egy AM2-es konfigot, minden ok, volt... de most újraraktam az xp-t és nemtudom feltenni az Enthernet (vagy hogy írják) drivert... elkezdi rakni és kékhalált kapok ami az nventpf.sys vagy dll -re hivatkozki...
Az előző windowsomba a hálókártyán bekapcsoltam egy funkciót (nem tom mi a neve), és még a TPC/IP gyorsítót...
Azért raktam újra a windows-t, mert felraktam egy új VGA drivert és nem indult az XP, rámentem a legutolsó helyes konfigra, elindult, de nem akartak müködni a driverek (nem jött be a NV Control panel, a hálókártya beálítgatója, ezért letöröltem őket, de reset után nem tudtam elindítani az xp-t... és most a Enthernet hibánal vagyok....
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest