- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
elisha
tag
Már értelek! Technikai adatok kellenének. Ezeket azért nem ir(ok)tam mert ez is mindegy.
Elég egy ATA port, nem kell szabályozzon, pöröghet tőlem maximálisan minden benne.
Nézd, amiket eddig tapasztaltam a fórumokon, az az volt, hogy még arra sem kaptam egyértelmű választ, melyik az a lap, ami csak ezt a két dolgot megadja nekem. Stabilitás, erő
Innentől az összes többi kérdés másodlagos. Mert vagy erős mint a bika de fagy, ezt-azt nem ismer fel induláskor, BIOS hibák, egyebek. Ha meg netán minden rendben, egy komolyabb AVI tömörítéskor elvérzik a proci alatt. 690G, erről olvastam jókat már, keresgettem is, de még nem találtam mely lapokban van ilyen chipset. És bocsi ha felidegesítettelek. Nem szándékos volt 
Szerk: De ok. Nekem egy K7S41GX lapom volt az asrock-tól. Volt vele gond bőven, bár én a Samsung memóriára tippelek. Te, melyik tipust ajánlanád akkor? Megnézem őket is persze, végülis nyitottság az megvan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Tesla topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Assetto Corsa Rally
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Macska topik
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Innentől az összes többi kérdés másodlagos. Mert vagy erős mint a bika de fagy, ezt-azt nem ismer fel induláskor, BIOS hibák, egyebek. Ha meg netán minden rendben, egy komolyabb AVI tömörítéskor elvérzik a proci alatt. 690G, erről olvastam jókat már, keresgettem is, de még nem találtam mely lapokban van ilyen chipset. És bocsi ha felidegesítettelek. Nem szándékos volt