Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
siriq
őstag
Hello!
Hat nem tudom mennyire szuperalo vagy sem de itt az en tippem.
Szoval tuzfallnak ZoneAlarm mert egyszer konnyen hsznalhato, hatekony foleg ha meg raksz hozza egyeni beallitasokat es tenyleg mukodik.
Az antivirus hat en eddig csak az f-prot ot hasznalatam de nemreg elkeztem vele parhzamosan hasznalni a NOD32 is.Igen 2 egyszerre mert ez van irva a nagykonyvben is kerdes mennyire uti a ketto egymast.
A valasz semmenyire.Nagyon jol osszefernek en is meglepodtem rajta de tokeletesen mukodik a gepemen.
A masik fontos ha IExplorert hasznalsz akkor mindenkeppen szedd le a patchet hozza mert nagyon hamar lejonnek a toraji virusok azon keresztul(ez az en tapasztalatom is, igaz futni mar nem tuttak de akkor is atjottek es ott figyelnek a vinyon es idegesito).
Ha ez megvan akkor egy egeszen jo kis vedelem van igaz egyebb aprosagot nem szbad elfelejteni(password a winre minimum es a remote-ot azt kapcsold ki mert egyik kedvenc a bejovo emberkeknek).
Ha ezekkel megvagy akkor nagyabbol mar aludhhatsz is.
Nalam 24/7 ben megy a gep.Max akkor van kikapcsolva ha a tap bedoglott de az ritkan van.
Jah a win nalam 2003 enterprise verzio de gondolom nem jelent nagy kulonbseget XP alat sem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő