Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• siriq

őstag

válasz erdoke #459 üzenetére

Hello!

Hat nem tudom mennyire szuperalo vagy sem de itt az en tippem.
    Szoval tuzfallnak ZoneAlarm mert egyszer konnyen hsznalhato, hatekony foleg ha meg raksz hozza egyeni beallitasokat es tenyleg mukodik.
    Az antivirus hat en eddig csak az f-prot ot hasznalatam de nemreg elkeztem vele parhzamosan hasznalni a NOD32 is.Igen 2 egyszerre mert ez van irva a nagykonyvben is kerdes mennyire uti a ketto egymast.
    A valasz semmenyire.Nagyon jol osszefernek en is meglepodtem rajta de tokeletesen mukodik a gepemen.
    A masik fontos ha IExplorert hasznalsz akkor mindenkeppen szedd le a patchet hozza mert nagyon hamar lejonnek a toraji virusok azon keresztul(ez az en tapasztalatom is, igaz futni mar nem tuttak de akkor is atjottek es ott figyelnek a vinyon es idegesito).
    Ha ez megvan akkor egy egeszen jo kis vedelem van igaz egyebb aprosagot nem szbad elfelejteni(password a winre minimum es a remote-ot azt kapcsold ki mert egyik kedvenc a bejovo emberkeknek).
    Ha ezekkel megvagy akkor nagyabbol mar aludhhatsz is.
    Nalam 24/7 ben megy a gep.Max akkor van kikapcsolva ha a tap bedoglott de az ritkan van.
    Jah a win nalam 2003 enterprise verzio de gondolom nem jelent nagy kulonbseget XP alat sem.

[Szerkesztve]

• Lala77

tag

válasz erdoke #459 üzenetére

Nem tudom, nekem norton antivir2002 netről update-elve
    és
    Sygate personal firewall 5.5
    egész szépen mennek jól együtt.

Aktív témák