- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Tasker
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában én is elgondolkodtom upgrade-n, és végül az Athlon64 mellett döntöttem az most mindegy miért, viszont amire kíváncsi lennék: az új géphez új videókártya is dukál, de mostmár nem szívesen költenék AGP-re, meg szvsz előbb utóbb minden gyártó átáll PCI-Expressre úgyhogy mindenképp ilyen lapot szeretnék.
Namost az addig oké, hogy Athlon64 _de_ én leginkább a 754 tűs mellett szavaznék, mivel egyrészt a dual-channel nem dobogtatja meg a szívem, és nem is látok olyan óriási teljesítmény-növekedést, nameg a másik: én úgy láttam, hogy mostmár olcsóbban és könnyebben beszerezhető 754-es proci. Mégiscsak többet fordul elő használt piacon mint 939-es és ez nagyon sokat számít mivel anyagiakkal nem állok valami jól és jobb lenne olcsón egy 754-es proci.
VGA-nak pedig egy NVidia 6600-at gondoltam (valami jó kis passzív hűtésest).Esetleg X700 ha az ár/teljesítmény mutatója jobb lesz.
A szituáció ismeretében a kérdés: megéri-e várni egy kicsit és egyáltalán megéri-e a 754 + PCI-Express párosítás? Hogy jönnék ki a legolcsóbban (PCI-Expressben)? Egyáltalán vajon lesz megfelelő választék Socket 754 és PCI-E párosításban, (Ha minden igaz készül egy ilyen Nforce4-es lap: Bővebben: link, de VIA chipsettel lesz-e valami hasonló?). Szóval ez a kérdés.
Halott 5let a 754 és PCI-E együtt vagy pedig egy olcsó, megfelelő teljesítményű, jó cucc rakható össze belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Whisky topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest