Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RexMaximus #24 üzenetére
majd azt adom elő, hogy ennek ez az ára és hogy nincs olcsóbban alaplap... hehe
najó azért neeem, de megróbálom megygyőzni őket arról hogy nem érdemes másba fektetni...
ch.peter: megnéztem az ASUS-t is és 1-2 másik lapot... (ABIT, ECS, DFI...)
de asszem hogy az intel a nyerőés inkább annál maradnék..
köszi a linkeket! -
válasz
RexMaximus #21 üzenetére
jha minden gépnek ez lenne a baja akkor azért komolyan elgondolkodnék azon, hogy lehet hogy valamit én csinálok baromi szarul!
(de 1 wininstall-t hogy lehet olrontani?) -
válasz
RexMaximus #21 üzenetére
nem, a memtest végig m1
az asrock meg olyan gagyi... a hangja iszonyú (nem a minőség, mert 1 alaplapinak tényleg csak annyit kell tudnia hogy megszólaljon legalább stereoban, hanem recseg, szaggat, ha valamit akarsz lejátszás közben csinálni...), a lanja nem valami hűde jó (lassú, max 5megabyte/sec), mondjuk az is lehet hogy csak 1 hibás szériát fogtunk ki... jah friss install után marháskodik, de ha drivereket felpakolom, akkor már úgy ahogy megy de legalább nem fagy...
ez a mercury ez viszont állandóan fagyizik, meg szarakszik... (mondjuk lehet még proci is, de azt nemtom tesztelni), ja és a ram hynix, vagy infineon, már nem emléxem, de tudom hogy valamelyik a kettő közül -
-
válasz
RexMaximus #10 üzenetére
az agp lényegtelen, a képet úgyis 1 ócska (nonamem meg 1 picit homályos) 15''-os TFT-re küldi majd, úgyhogy az alaplapi is túl jó erre a célra
-
válasz
RexMaximus #5 üzenetére
félreértettetek? az 1értelmű hogy az intel lapoknál nincs stabilabb
(intel procikhoz), ezt én is tudom
nem is montam hogy ez rosz, csak a cégnek ahova kell a cuccos számlás dolog kéne és valszeg újjonnan kéne a dolog....
és úgy gondoltam, hogy ha ez már használta akkor nem tudsz nekem szálát adni a cég címére...
[Szerkesztve] -
UP!
sajna a itt a ph tesztek között nem igazán találtam integrált teszteket..
lehet kéne csinálni 1-et -
válasz
RexMaximus #2 üzenetére
sajna nekem számlával kéne cuccos, ezért sem a hardver piacba írtam...
nekem inkább szakmai segítség/tanács kéne, hogy milyen lapok azok amik atomstabilak és van rajtuk VGA/LAN/SOUND és a meglévő 478-as procihoz jó...
bocsi -
kéne 1 integrált lap 1 1700-as Willamette (celeron) procihoz...
a gép irodába lesz használva, játékok nem lesznek rajta (max az aknakereső és a passziánsz)
sajna nem tudom hogy milyen lap volna jó... nem tudom hogy melyik gyártó csinál megbízható atomstabil integrál lapokat...és ebben kérném a segítségeteket
AsRock-ot tutira nem szeretnék, mert a többi gépünkben az van és.... elég veszélyesek (pl friss win install után driver telepítés után, lazán csinálják a kékhalált)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest