- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Olvass vissza nyugodtan mert szidtam En oket elotte is,de penzt sose sajnaltam arra amit vettem vagy kaptam! Viszont soxor leirtam azt is,h szep es jo a jatek,de lehetne sokkal tobb es jobb is mert van hiba boven.Frissitgettek nem valtozott,majd kiadtak a szezon2-t es ott sem lett tobb vagy jobb ,de meg javitva az se ami xar.(pl Bandit daruval platoval huzz potot es mond azt,h jol elfordul mert nem er ossze.Oszeer es nem fordul csak tolja az elejet.Ha jatszik/foglalkozik vele a tesztelo ezt 5perc kiszurni a Bandit megjelenesekor,de kiadtak es frissitgettek a jatekot.... sztem azota is ilyen . Augusztus ota pecazni jarok,igy nemtom.)
En a szezon2re mondom,h tolem pizt erre nem kapnak megint, mert ahoz ettol tobb kellet volna nem csak masolni.copass
En a jatekrol.8k,nah az is kell,mint darab kenyer ebbe....zabaja megjobban az eroforrast. Nem baj ha xar,de szep legyen.
-
Egyik oka hogy nem mentem még rá semmi kiegre.
Baromira élveztem mikor adott pontra több dolgot több irányból kellett elvinni.
Viszont mikor pl long logot kellett vinni az mindig ugyan az volt legalább 3x de végén volt ahova 6x fordultam csak a long l9g miatt. Na ezt viszont baromira nem szerettem.
A másik oka hogy most kb minden is megjelent és jelenik.
Még mindig kenazok, közben ott a diablo2, az alan wake ami nekem anno kimaradt és lassan jön a metroid dread, és én még mindig kenázok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged