- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Olvass vissza nyugodtan mert szidtam En oket elotte is,de penzt sose sajnaltam arra amit vettem vagy kaptam! Viszont soxor leirtam azt is,h szep es jo a jatek,de lehetne sokkal tobb es jobb is mert van hiba boven.Frissitgettek nem valtozott,majd kiadtak a szezon2-t es ott sem lett tobb vagy jobb ,de meg javitva az se ami xar.(pl Bandit daruval platoval huzz potot es mond azt,h jol elfordul mert nem er ossze.Oszeer es nem fordul csak tolja az elejet.Ha jatszik/foglalkozik vele a tesztelo ezt 5perc kiszurni a Bandit megjelenesekor,de kiadtak es frissitgettek a jatekot.... sztem azota is ilyen . Augusztus ota pecazni jarok,igy nemtom.)
En a szezon2re mondom,h tolem pizt erre nem kapnak megint, mert ahoz ettol tobb kellet volna nem csak masolni.copass
En a jatekrol.
8k,nah az is kell,mint darab kenyer ebbe....zabaja megjobban az eroforrast. Nem baj ha xar,de szep legyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Diablo IV
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Crimson Desert
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv) többsávos kézi amatőr adóvevő
- PALIT RTX 5070 White OC 12GB - 36 hónap garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
8k,nah az is kell,mint darab kenyer ebbe....zabaja megjobban az eroforrast. Nem baj ha xar,de szep legyen.