Hirdetés
- iPhone topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ilyen javitas vagy leiras mod sztem nincs.....
Amit serelmezel az persze bosszanto,de ha megtanulod mi mekkora akkor ez mar nem okoz problemat es fejben mar rakod is ossze,h azt hogy es mivel vigyed.A jo auton meg kis daru mindig van,igy azzal a kello potig elviszel barmit ezt mutattam mar.
Daruzni sztem jo dolog,En mud-nal rakaptam mar es ronk darun edzodtem....ott volt felrako,h csak daruzva lehetett pakolni.....jottek sorba a daru ala a parti nagy auto daru nelkul,pakoltam es tanker pottal bekisertem oket a hosszabb uton,mert a roviden idoszakos sorompos korlatozas volt. Regi szep idok...
Taymyr megvaltas lesz Alaszka utan ,bar vannak copatos reszek ebben is nekem megis 1ik kedvenc regiom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest