Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
senior tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Új Amur régióval bejött a short logs, csak ott van jelenleg, csak oda használható az új "Logging Frame Add-on" pár járművön. Mod-al ezt "javították", hogy medium log ot is tudjon pár Heavy Truck.
(PC-n többszáz órát toltam minden moddolás nélkül, most PS5-miatt újrakezdtem és most már "megengedőbb" voltam ilyen téren. Igazából ez egy nagy "homokozó", amiben azt és úgy csinálsz amihez kedved tartja. Game progression szempontból sincs megkülönböztetés, hogy "gyári" vagy moddolt cuccokkal mész végig a mission-ökön. Ha valakinek az a tuti, akkor biztosan csak tolatva belső nézetből visszapillantóból is végig lehetne csinálni az egészet...)Sok hasznos infó, térképek: Maprunner
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs