- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
"Offline single-player játéknál egész jól hozzá lehetett szokni a VSync laghoz"
Pont erre gondoltam én is, hogy amint beléptem anno egy játékba az első dolog az volt, hogy kapcsoltam be a V-Sync-et és milyen érdekes minden játékot végig lehetett vinni vele.Milyen durván változott a világ.. régen nem érdekelt szinte senkit a miliszekundum-os késés és társai örültünk annak, hogy hozzájutottunk egy játékhoz CD-n, DVD-n, de a DOS korszakba inkább floppy-n.
Sokkal jobban élveztem akkor a játékokat mint most. Emlékszem a Duke Nukem 3D-vel vagy a Blood-al napokat, heteket eljátszogattam.
Ó de a StarCraft 1 / WarCraft 2-vel is hónapokat elpöcsöltem saját pályát építgetve.Most van olyan csúcsszuper játék ami támogat minden modern fícsört aztán 20 percet van a gépen mert élvezhetetlen mocsok ami a nyakadba zúdít az első 5 percben mindent te meg azt sem tudod melyik gombot nyomd meg...
Nem gondoltam volna soha hogy egyszer a Horizon Forbidden West grafikai szintű világban visszasírom a DOS korszakot.
Nemrég megvettem a StarCraft Remasteredet hát kajak órákat elprüttyögettem vele.
-
PuMbA
titán
Nekem anno volt LFC VSync nélkül Freesync-kel. A monitorom frissítési frekvencia kiírásán megnéztem
Azóta viszont nem néztem, mert nem állítok be olyan grafikai beállítást játékokba, hogy 50 fps alá essek, így nem fontos.
NvidiaRTX: Ja, jobb mindent kikapcsolni, mint be, bár nekem önmagában a Reflex ahogy írtam sem okozott problémát
-
ricsip
addikt
Jöhetne lassan egy aktualizált cikk (figyeltek ph-sok?) h. így 2025 Q1-ben a 2 nagy (+1 kicsi) playernek milyen
a) felbontástrükközési ill.
b) milyen képkocka-kamuzóalgoritmusai és egyéb trükkjei vannak. Egy összefoglaló support matrix jellegű táblázattal, h. melyik gpu ezek közül melyiket támogatja és melyiket nem.
Mert èn sem bírom követni mik vannak élesben már kint ezek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest