- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
NvidiaRTX #68 üzenetére
Én még simán 1080 Ti-t nyúzok. Mai napig kitart a játékaimmal 1440p-ben high / ultra beállításokkal. S nem igazán érdekel, hogy néha leesik 40 Fps-re.
De az igazat megvalva a Gamer monitor segít. hogy alacsony Fps mellett is smooth legyen, s egyes játékokban ha bírja a 100-120 fps is nagyon látványos.
Hja de tényleg vicces, hogy egyesek 4080-al a bírtokukban szétsírják a fórumokat, hogy az 5080 milyen drága és nem éri meg cserélni. Én meg nézek, hogy lol wut?
-
hapakj
őstag
Nekem is van egy 4k 48-60Hz ranges monitorom
Amikor bekapcsoltam rajta a G-Sync-et elkezdett vibrálni a kép
Jóhátna nem G-Sync compatilbe. Régebbi, mint nVidia engedélyezte volna ezt.
Meg kipróbáltam és sikerült túl hajtani ~70 Hz-re
Ez annyira vicces hogy monitorokat is lehet "tunningolni".
-
hapakj
őstag
hja igen, arra gondoltam, ha a tartományon belül dolgoznak. Amúgy ilyen monitor esetén szerintem érdemes a tartományon belül tartani a tartós teljesítményt egy játéknál, s inkább a beállításokat lejjebb venni.
nekem még sok éves géppel sem igazán okozott problémát belőne, hogy a min 48 fps kb mindig meglegyen.
-
hapakj
őstag
válasz
Predatorr #45 üzenetére
Nem nem ugyanaz a hatás G-Sync, (freesync, adaptive sync) esetén amíg a monitor tud alkalmazkodni a videókártya teljesítményéhez addig nincs szinkronizálás. Ez elég széles spektrum is lehet, pl 40-től 144Hz-ig.
Ha a játék ilyen sebesség tartományban fut, akkor nincs szinkronizálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest