- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Tönkrement az ID107-em, de maradt egy teljesen használatlan fekete szíj és egy 3 hétig használt kék, ennek a fém pöckei megkoptak, de a szíj mintha új volna. Akit esetleg érdekel szóljon.
Sziasztok
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Alcor Move-ot. Lenne vele pár problémám. Pl hogy lehetne megcsinálni, hogy folyamatosan mutassa a pulzusom, sőt esetleg zónát beállítani, hogy jelezzen? Gondoltam legalább a hívás jelzős funkciót kihasználom, mert állandóan táskában felejtem a telefont... De hiába próbáltam, vagy nem jelez, vagy csak 4-5 csengés után :-(
Ez ilyen, vagy kicseréltessem? (még van 2 nap)Lehet én várok túl sokat tőle :-S
Nem akartam most egy drága cuccra beruházni, tervben van egy Polar, ha elértem a célom meglepem magam vele.
-
dorika87
őstag
Én most Gearbesten (GB pontokat felhasználva) rendeltem egy TW64-et, ami elvileg szintén a veryfit 2.0 appal illetve a movnow appal használható lesz. Kíváncsi vagyok rá. $6 volt, úgyhogy ennyit próbaképp megér. IP67-es, szóval vízálló, szintén van kijelzője, annyi, hogy az órát gomb nyomásra lehet csak megnézni. Az ID107-ben legalább van gesztusérzékelés, mert ott ha ránéztem megjelenítette az időt, viszont nem vízálló, csak ezért nem mertem belevágni, mert akkor arra kellene figyelnem mikor vegyem le. (mosás, mosogatás, fürdés stb...) de legalább nagyobb a kijelzője.
Amúgy azt vettem észre, hogy hasonló funkciókat tud ebben a kategóriában szinte mindegyik (ID107, TW64, I5 Plus)
Az fw-t az i5 plus topikjában találtam. Remélem segítségedre lesz. -
dorika87
őstag
Az ID107-hez hol sikerült hozzájutnod 3400ft-ért? Gearbesten pl. $17.59.
Az i5 Plust honnan rendelted? Az azért tetszik jobban, mert vízálló, viszont az ID107-nek jobban bejön az app-ja és maga az órát is jól jeleníti meg és nem elforgatva, az i5 Plus-nál meg lehet oldani az elforgatást kis mókolással, fw cserével ha jól tudom. -
ludla
őstag
Androidon nem magyar nyelvű az app
és végül meg vettem a páromnak 3400-Ft ba volt a vége
Most úton van egy iwown i5 plus
Majd beszámolok milyen ez is. -
dorika87
őstag
Szia. Én az Alcor move-t teszteltem. Elhoztam 14 napos pénzvisszafizetéssel. Gondoltam tesztelgetem, megnézegetem, aztán ha tetszik beruházok egy ID107-re. Egyébként szerintem abszolút megér 5ezer forintot (13-at nem)
A veryfit 2.0 app-al kompatibilis (IOS-el tesztelve) ha magyar nyelvre van állítva a készülék, akkor az app is az.
Szerintem jól működik az óra, legalábbis ameddig használtam, tudja azokat a funkciókat amik a leírásában szerepelnek. -
ludla
őstag
Valaki esetleg már használ már ID107 Bluetooth Smart Watch Heart Rate Monitor Wristband karkötőt?
Most 5000Ft a gearbesten
Itthon Alcor Move néven van forgalomban 13.000Ft ért.
Alcor Move forgalmazó. -
w.miki
veterán
kár, hogy nincs hozzászólás
Egy haverom ezt nézte ki magának: NO.1 D5 Android 4.4 Smart Watch WIFI GPS Smartwatch
Szerinte a nagy márkák a nevükért kérnek sok pénzt, a tudásuk messze elmarad ezektől.
Nem tudom ajánlható-e neki? -
h1mpi
félisten
Azért nyitottam ezt a topicot, mert eddig még nem volt egy sem, ahol általánosságban foglalkoznának ezzel a témával. Kíváncsi lennék pl., hogy a márkás vagy Kínai okos órák közül melyik a legjobb ár/érték arányban és bármire, ami ezekkel kapcsolatos. Most gondolkozok, hogy rendelek egyet a gyereknek, de nem tudom melyik lenne a jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest