- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Már miért lenne gyenge? Ennél sokkat többet is elbírna egy 12MByte/s kártya:
A 30300kbit/s az kb. 3,75MByte/s ehhez jön némi hang még de még úgy is ~4MByte/s körül van a kamera igénye. Egy 12MB/s kártya még az 50-60Mbites (pl. Sony AS200 és a GoPro Hero4 Silver) kamerákat is ki tudná szolgálni megfelelően, igaz oda már SDXC kártyát illik tenni, ami 64GB-nál kezdődik. Amikhez ennél is nagyobb sebesség kell azok a Hero4 Black és a Sony 1000X, mert ezek már 100MB/s bitrátával is tudnak dolgozni, na oda már tényleg kell egy 20MB/s write speed-es kártya, csak nem 32GB-os mert az megtelik nagyon hamar, azokhoz sztem minimum 128GB dukál..
-
-
bb0t
őstag
Nem hallottam még sjcam esetén custom romról de az nem jelent semmit.
Talán most már a 128at is támogatja, de 32-nél nagyobb kártyát én sem javaslok. Azt mondják a 64 és nagyobb kártyák hamarabb tönkremennek, kevésbé stabilak, és bizony ha ugrik az anyag akkor sok minden ugrik. Én általában már csak akkor másolok ha tele van a kártya és minél nagyobb kártya annál nagyobb adatmennyiség gyűlik fel, annál tovább tart a másolás, tehát nem praktikus. U3 kártya fölösleges, még a gyártók is UHS-I vagy max UHS-II kártyát javasolnak. -
bb0t
őstag
Ja hát így mindjárt más.
1.3 óta tényleg nincs túl sok anyag. Én múltkor csináltam, de idiótán mountoltam a kamerákat és nem lett jó az anyag, kell csinálnom újat. Esetleg a nyers fájlokat fel tudom tölteni, de megvágni nem érdemes. Így is lesz vágnivaló, hogy a személyes részeket kiszedjem belőle.
A gyro mindenképpen jobb lett mint volt, és a bitrátán is emeltek de gyorsabban is merül. Hajlamos nagyon kiégni az is feltűnt, a hang most már egész elfogadható.
-
bb0t
őstag
alig találni erről a kameráról tesztet vagy videót az interneten. Ez most vicc akar lenni?
Televan a youtube videókkal, van egy csomó teszt róla, és bytheway ez egy SJ5000 topik szóval ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol akkor csak pozitívumokat meg negatívumokat találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest