- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Ezen videó alapján sanszosan hajlanék inkább az SJ5000 WiFi felé...
(kicsit nagyobb látószög és jobb WB)
Csak az a fránya ára!
nettó 100$ VS 140$ (SJ4000 WiFi VS SJ5000 WiFi)Sjcam the big Question. Sj4000 wifi VS Sj5000 wifi
https://www.youtube.com/watch?v=sUMcNXCNsEcHa majd lecsökken mondjuk egy 110$-os szintre...
(ez talán ~1év múlva fordulhat elő)
Mert azért "olcsó sportkamera ügyileg" csak-csak a nettó 100$ a határ -
maj-viktor
őstag
http://olx.hu/hirdetes/sj5000-plus-sjcam-garantaltan-eredeti-sport-kamera-sj4000-gopro-helyet-ID32MwX.html(nem - nem saját hirdetés... nem vagyok debreceni, csak érdekességképpen osztottam meg... hogy már megjelent az apróhirdetési oldalon!
)
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #357 üzenetére
Én imádok bliccelni a BKV-n... egy külön extrémsport!
-
maj-viktor
őstag
válasz
kevin1155 #311 üzenetére
Miért lenne az!?
180$-ról indult az alap nettó ár, most 170$-on van... azhogy van ahol 160$ alatt is megkapni akciósan még nem olyan eget rengető nagy különbség, hogy óriási gyanakodásra adjon okot!
Szal nem feltétlen kamu... még ali-s mércéhez mérten egész normális eladónak tűnik... van pozitív visszajelzés, sok értékelés 2E+, 98%+ teljes értékelés, 7days processing time!(bár én ha külföldről venném, maradnék a már SJ4000 esetén bejáratott megbízható webshopoknál)
Más:
Mivan GeryGrey... nem jött meg az 5000-es!?
Ha ilyen csigatempóba haladsz még az electropoint és a p1cam is utolér... és nem leszel olyan "exklúzív"!
(ahogy tudom electropoint-nak is lesz ~1-2héten belül és a p1cam is tett róla említést, hogy új kamerával bővül a kínálat az SJ5000 személyében) -
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #288 üzenetére
Akkor úgy írom, hogy az egyik "gyártói" a másik meg "kereskedői" oldal... úgy értem a "hivatalosságát"...
-
maj-viktor
őstag
~2-3éve "szórakoztam" a magas fps számmal... az videokamomnak volt ilyen funkciója, de csak kis felbontáson... 240p-n (416 x 240) 250fps
Ilyesmi készült annó:
https://www.facebook.com/video.php?v=775236215846093&l=1928697774134848035
(vizeslufi kipukkasztó)Itt érzékelhető a 25fps VS 250fps között valamelyest!
Így engem ezért is érdekelhet az SJ5000, de csakis a PLUS...
(a magasabb fps szám miatt, ehhez hasonló mókák elkészítéséhez)Amúgy ilyen lufis / pohár összetörős videót érdemes "bemutatni" és ahogy írták ja ilyen SJ4000 sima felvétel vs sj5000 wifi plust egyidőbe felvett egy videóra rárakva PIP módon (Picture-In-Picture), de igazából ilyen ramaty időbe csak "béna felvételek lesznek", szal idén már nem valószínű, hogy normális tesztet összelehet így hozni... normál napsütéses időbe az udvaron "próbálkozz", ne beltéren lámpafénynél! (mert alapból az sj4000-nek sem túl rózsás a WB egyensúlya beltéren - hagyományos "sárga" lámpafénynél...
További észrevétel... van egy tippem, hogy vízálló tokba vetted fel... ha nem szükséges (nem vizes dologról van szó), akkor anélkül csináld, mert a plusz egy "réteg üveg" - ugyebár a tok - az leronthatja továbra is egy kicsit még a minőséget...
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #196 üzenetére
A "vibrálás" az normális... mármint nem megfelelő világítás esetén
Mivel minél több fps-t kell feldolgozni a képérzékelőnek annál több fény kell!Discovery-n volt a "Time Warp - Ha megáll az idő" című műsor (slow motion videókkal), ott ezt el is mondják... csekkold le!
Viszont a turmix-os videó már tetszik... próbálj napfényes / vagy szobába rendes megvilágításos slow mo videót csinálni, akkor nem lesz vibrálás! (lehet a hagyományos izzó sárga fényű / fehér fényű LED / neon világítás miatt is a "vibrálás"... más-más fényű és frekvenciájúak... (a frekvencia hullám pl. itt kibukik - slow mo videóknál) amit a mi szemünk nem érzékel ugyebár, mert mi 25-30fps-be látjuk a világot (a videók / filmek így készülnek), de a szemünk akár 200+fps-t is érzékel!
-
maj-viktor
őstag
válasz
epszilon #195 üzenetére
Így 1 videó (vagy csak az a pár, amit láttam, nekem is "csalódás" vagyis inkább úgy mondom nem ér annyival többet, mint az sj4000)
Viszont Gery is írta, hogy ramaty idő van - borús, így ilyen időbe sj4000-el is hasonló lenne a végeredmény... de GoPro-val is... normál napfényes sample videó alapján merek erősebb kijelentést tenni... de sajnos Gery is írta, mostanában sajnos ilyen idő van és ő sem tud tesztelni GoPro VS videót sem tudott csinálni az időjárás miatt...
Ám a kutyás az slow motion videó - magasabb fps számmal elvileg, szal ne 1videó alapján vonj le következtetést az sj5000-ről... még várjunk vele... az sj4000-t sem 1 videó alapján minősítettük, illetve meg kell várni míg kinővi a gyerekbetegségeit... fw frissítések... Gery is írja, hogy lefagy, stb. (persze lehet csak kikapott egy gyári hibás darabot, de az is lehet hogy a túl nagy elvárások miatt az egész gyártás pocsékabb minőségű lett, mint az sj4000)
(bár nem láttam az eredetit, meg nem tudom, ez milyen beállítással készült, de van egy tippem, hogy itt is duplázós frame-k vannak... azért kár, de akinek fontosak a lassítások így is "jobb" lehet mint az sj4000... majd idővel)
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #168 üzenetére
Izé writing rész miért üres!?
Nem üres kártyát "writing-oltál" és "verifycáltál"?
(a teszt elején lehet kijelölni... persze törlődik minden a kártyáról...)Úgy csináld végig... bár szerintem csak épp erre a kártyára alergiás a gépezet... mindenképpen próbáld másik-kal / másik márkával és írd meg a mi a helyzet...
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #166 üzenetére
Azért elég fura hogy kárya nélkül megy... honnan van a kártya!?
Milyen márka!? Class? -
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #143 üzenetére
Talán ezért hívják ezt kereskedelmi mennyiségnek... és "kereskedelmi vámtarifának"...
-
maj-viktor
őstag
Ez nem utód, mivel ez egy továbbfejlesztett változata... ez a PLUS!
3 fajtája van:
"sima" SJ5000 - wifis SJ5000 és az SJ5000 PLUS Ambarella chip-elÁrképzésbe meg a nyitó ár:
sima: nettó 120$
wifis: nettó 150$
PLUS: nettó 180$Ez abszolút normális... ezek "előrendeléses árak", mostmár hogy stock, ez kapásból csökkenni fog 10-20$-val! ezt garantálom, hogy 1hónapon belül -20$ lesz! Aztán már majd a PLUS nettó ~150$-os ára már teljesen baráti lesz, ha hozza a GoPro-s lassításokat az Ambarella chip-el, de ez majd az elkövetkezendő hónapoktól függ - mit is tud valójában a kamera - milyen tesztfelvételek jönnek majd most, hogy már "IN STOCK"-ba van a termék és nem előrendeléses...
Most miért a sima sj4000 is NETTÓ 120$-ról kezdődött, majd gyorsan lefixálódott a 100$ körüli áron, most meg kb. NETTÓ 80$-s áron áll! Szal egy új termék esetén ez teljesen normális!
-
maj-viktor
őstag
Kis "jóhír" pár napja kaptam az infót, hogy jövő év elejétől az electropoint.hu forgalmazni fogja az SJ5000-es családot! Persze "magyar áron", de cserébe azonnal kézben lehet majd!
Remélhetőleg sikerül itt is kiharcolnom majd egy kis kupon kedvezményt, mint az sj4000 esetén:
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1505212123061305
hogy jóárasítva vehesse meg a nép!Meg legyen egy kép is!
Ha kapok bármi infót forgalmazási időról / magyar árról / kuponról, mindenképpen jelentkezek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- LED világítás a lakásban
- Wuthering Waves
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest