-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Diablo1 #11886 üzenetére
és (#11888) coolicool_hu ahogy erzitek, de elarulom, hogy tevedes; a gyro kezdetek ota benne van es csak firmware update kellett, ami feloldotta. Amolyan elore beepitett "mezesmadzag" ez a feature. Mindig is ott volt, csak eleinte meg nem volt aktivalva. En toluk vasaroltam meg nyaralas elott amikor meg szo sem volt arrol, hogy van benne gyro. A gyarto csak kesobb fedte fel ezen lehetoseget es tette elerhetove mindeni szamara a fw updattel
... csak szoltam, nem art ha mindenki tudjaApropo bizalom; Kelzsoca forumtarsunk viszi azt a boltot, nagyon sokat eladott mar, itt is (es nem csak azt, hanem mas slagertermekei is vannak a boltnak, pl. a OneplusOne telefonok), de soha nem volt semmi gond. Nekem egy heten belul cserelte a vasarlas utan, csak mert a foto keszitesekkor nem voltam elegedett par dologgal. Futar hozta, vitte, hozta. Errol ennyit. De vissza is olvashattok a forumon, ha valakit tenyleg erdekel
-
axlfsi
veterán
válasz
Diablo1 #11879 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van, szerintem jo valasztas, de azert olvass utana, hogy ki, mit ir rola. Viszont, amit linkeltel webshopot, irrealisan dragan kinalja. Ettol joval(!) olcsobban is talalsz es nem Kinabol, hanem itt, EU-bol, EU garanciaval... (en Toluk vettem a nyaron es nem bantam meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest