- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jolly87 #10094 üzenetére
Nem kell aggódni, a webshoppal minden rendben van, az hogy a konkurenciának bántja a szemét, szerintem egy másik történet.
Több fórumozó is vásárolt már SJCAM akciókamerát a webshopból, és eddig mindenki megkapta a rendelt árút, ami természetesen eredeti SJCAM termék, a dobozon lévő lekaparható réteg alatt a sorozatszámot a gyártó oldalán tudod ellenőrizni.(#10093) maj-viktor
Ma érkezett készlet, és már nincs is ezüst színben, ezt egész gyorsan elkapkodták... természetesen ha rendelni szeretnél, akkor jelezd, és küldök értesítést ha befut az új szállítmány.
Egyébként egy szlovákiai webáruház esetén nehezen lenne összehozható magyar adószám.
ui: ezen kijelentéseket pedig kérlek kerüljük:
ahogy ez is "szürke import" szlovák cégnek tűnik...
Mert ez egyrészt nem igaz, másrészt hitelrontásnak is megteszi.
Az EU Stock webáruház minden esetben 1 év magyar garanciát biztosít a termékekre, minden termék mellé számlát biztosít, és a termékek után minden kötelező adót befizet.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Jolly87 #10092 üzenetére
Megnéztem...
Ez fogadott, ahogy rendelni akartam:
"Értesítést kérek!
Sajnáljuk, hogy ezt a hírt kell közölnünk, de a kért termék (SJCAM SJ4000 WiFi sportkamera - EZÜST) vagy nincs raktáron, vagy nem tudunk annyit szállítani, mint az ön rendelésében szerepel. Kérjük, hogy adja meg az email címét, ha szeretné, hogy értesítsük a termék szállíthatóságáról."Kapcsolat mezőnél..
Magyar nyelven elérhető telefonszámunk:
+421-911-669-706
Hívható: 10-16-óráig
Hagyjon üzenetet (sms, email) és kérésére visszahívjuk.Címünk:
EU Stock s.r.o. | Gútsky rad 5
945 01 Komárno | DIČ: 2023136665
Email: info@eustock.huSemmi magyar adószám vagy cégbejegyzési szám, ami egy "korrektül működő webshopnál" alap!
És ha te valakitől vásárolsz - szerződésbe állsz és később mondjuk garanciát akarsz érvényesíteni... nem árt ha nem egy olyan cégről van szó, ami másnap már nem üzemel... De én nem beszélek rá / le senki, mindenki ott veszi ahol akarja én csak a tényeket közlöm!Amúgy nem értem... ha EU-ból akarod rendelni! (ahogy ez is "szürke import" szlovák cégnek tűnik... akkor ennyi erővel EU-stockos kínai shopból is rendelheted... ugyanott vagy és olcsóbban kijöhetsz... most nem vagyok annyira képbe a az EU-s árakkal... csak a belföldi és kínai nettó árakkal)
-
maj-viktor
őstag
válasz
Jolly87 #10088 üzenetére
Olcsó!? Electropointnál boltból - névre szoló ÁFA-s számlával (akinek számít az elszámolás) - 1év garanciával és kupnkóddal ~23E-ért is megkapod már! WiFi-set meg ~28E-ért..
SJ4000HUN kuponkód: bit.ly/magyarelectropointnyariakcio(én nem értem az embereket... itt felsoroltunk jópár helyet... szerintem az electropoint eléggé bevált hely lett és szinte ők a legolcsóbbak a magyar piacon, akik EREDETI SJ kamerákat árulnak... miért keresitek a drágább helyeket!? Erre valaki adjon már magyarázatot, de eskü! Napi 5 PM-et kapok legalább, hogy xyz sufi garázsbolt megbízható-e, eredeti lehet-e!? És a pláne, hogy több ezerrel drágább, mint a javasolt electro... heeee!? Noooormális!?
)
-
zodo
nagyúr
válasz
Jolly87 #10088 üzenetére
Eszembe sem volt ellenőrizni mert hibátlan a készülékem de most rá néztem.
Your Security Code:xxxxx-xxxxx-xxxx-xxxx
Thank you !
Your purchased product are official licensed product!
Ettől függetlenül szerintem a safe kód matricákat is simán klónozzák akik hamisítványokat terítik.
Ha jól rémlik volt már rá példa az elektromos cigaretta témakörben hogy több száz lekérés történt egy kódra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged