- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Természetesen EU-n belül nincs +ÁFA +VÁM, ésde ugyebár néha EU-n kívülről sem....
Én is úgy fogalmaztam, hogy: "kötelezettség van"... azért itt is van/volt pozitív-negatív tapasztalat vám ügyileg de ez nem az a topik, ahol ezt kéne megvitatni, én csak korrektül tájékoztattam a "fizetési kötelezettségekről"...Kínai ünnep meg tudtommal (jövőhéten "kezdődik", nem holnap, ahogy írtad):
-
II.Démonlord
tag
Lehet, igaz, hogy nem frissítettem, csak terveztem, de mivel nem láttam semmi okot rá, így kihagytam, nem is volt rá szükségem. Az android appal tökéletes működik és minden funkció rendesen megy rajta. A képminőség is jó. Egyébként (#6636) SymbianOS ez alapján rendeltem meg.
-
maj-viktor
őstag
Inkább már nem megyek bele, mert így annyira semmiértelme módon agyon lett ma offolva az egész téma, hogy az csak na...
De én sosem reklámoztam egyedülállóan egy boltot! Ajánlottam, de gyakorlatilag 3-3-at (belföld - külföld)
electropoint - greyVshop - p1cam
foxoffer - bang - geekezekszerint én minda6 bolttól kapok jutalékot!? O.o
Múltkor az electropoint-nak volt akciója, most a GeryVshop-nak van, így azt tudom jobban ajánlani épp...
(electropoint-os "történetet" is elmagyaráztam már modinak, most lusta vagyok visszakeresni, de visszakereshető)az itt fórumba "utáloimhoz meg": ahogy írtam valahogy mindig az derült ki (már legalább bizonyítottan 3 esetben), hogy a "konkurenciát zavarom", pl. külföldi rendelés segítése
-
maj-viktor
őstag
Mit szeretnél venni "jó áron"?... segítek www.eBay.com & www.aliexpress.com ... megfelel!?
Milyen dolgot árulok 20E-ből 40E-ért!? Hol írtam bármit is, hogy én eladni akarok 40E-ért!? O.o
Feltételezem kamerára gondolsz... 1. saját eladó darab van (papíron igazolva - befizetett áfával-vámolva) <--- és ezért vagyok én áfacsaló, amikor megjegyzem, hogy 20E-ért nem kapsz kapott még nettó áron se! legjobb esetben is ~28E-ért van bruttó áron
2. hivatalos importőrtől tudok "olcsóbban" magyar áron (de ezt sosem reklámoztam, szal nem is értem honnan jött ez a 20 VS 40-s téma)
(egyébként még ha lenne is valami 20E Ft-os dolog, amit én mondjuk 100E-ért árulok és van olyan hülye aki megveszi... akkor ki a hülye, az aki megveszi ennyiért vagy az aki eladja... na ugye!? ha meg neki megéri 100E-ért... ő dolga!)Kit reklámoztam!? Mutasd már meg... de komolyan érdekel! (elképesztő tényleg milyen emberek vannak itten, de ezek szerint én csak csökkentem a színvonalat, így inkább hanyagolom mostantól ezt a topikot... röhej)
Mi is történt!? Valaki írt, hogy kell valami neki... páran meg írtak PM-et az egyénnek, hogy xy összegért van eladó darab belőle "belföldön - azonnal"! (ha írta volna, hogy ajánljunk már külföldi beszerzést, arra is lett volna komment - eddig volt - ezután is lesz) De ha tudom ekkora flame lesz belőle, akkor inkább nem írtam volna! (Elég szánalmas, hogy míg nem volt ekkora hype ez az SJ4000, addig gond nélkül örültek az emberek, ha segítek, akár írással - akár tanáccsal - akár eladással! IGEN NEPPPERKEDŐ ELADÁSSAL sálálálá! Mostmeg, mindenjöttmentnek ez van (én azért valamelyest örülök, hogy elterjedt, így legalább nagyobb közösség alakul ki körülötte) és mindenki ezen akar "meggazdagodni" egymás szemét kivájják a 100Ft plusz - mínuszért... szánalmas)
Meg azért ti is jófejek vagytok, hogy pont azt az embert basztatjátok, aki tett is valamit az egész SJ4000-es közösségért! Pfff
-
maj-viktor
őstag
Láthatod az élőképet / vezérelheted a kamerát okostelefonnal / tablettal
(felvétel indítás - beállítások)
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1519839288265255- Nézhetjük az élőképet az okostelefonunkon / tabletunkon (Android & iOS)
- Indíthatjuk / leállíthatjuk a felvételt a mobilunk / tabletunk segítségével
- Az összes beállítást elérhetjük rajta (Felbontás - Képminőség - Vízjel - WB - ISO - Vesion stb.)
- Megnézhetjük - átmásolhatjuk a mobilunk / tabletunkra a felvételeket (bár az átmásolás elég lassú)Ajánlom figyelmedbe az SJ4000HUN facebook oldalt, pont ezért lett megcsinálva, hogy ott talán kicsit tagoltabban - átláthatóbban megvitathatóak az egy-egy témák a kamon belül... itt fórumba meg az egész, ahogy van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest