Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
ficsor001
üzenetére
Az a fickó akit lelőttél az saját magad volt, emlékezz vissza hogy kezdődött a játék.
A lényeg az hogy tökmind1 hogy kit lősz le vagy nem, egyik sem jobb a másiknál, a professzor is ugyanúgy diktátor lett a maga módján. Az üzenetek amiket falon találsz a játék folyamán azt te írtad magadnak figyelmeztetésképp hogy nem tedd meg azt újra amit egyszer elkövettél. -
BalaNce87
addikt
A trailerek alapján nagyon megtetszett, mert a képességekben végtelen lehetőség rejlik.
Főleg a végén, mikor már nem fogy xD
Most próbáltam ki, elég rövidre sikerült, de így is teljes, nem kell több! Szerintem nagyon jó lett!
Azthittem kegyetlenül darálós, de egyáltalán nem az. A képességek változatossá teszik a szituációkat.
Az egyetlen ami nem teszett benne az az volt, hogy nem volt kihívás. Habár ilyen hatalommal mért is lenne az.
Könnyűek voltak a küzdelmek. Mondjuk ez legalább arra késztetett, hogy figyeljek a részletekre a történetben és el is olvastam minden jegyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Könnyűek voltak a küzdelmek. Mondjuk ez legalább arra késztetett, hogy figyeljek a részletekre a történetben és el is olvastam minden jegyzetet.