Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
szasz, ha feltöltöd, akkor letöltöm, menjünk pár kör, OK. Logitech DFGT-vel játszom, gondolom, kell majd kis idő, mire beállítom , a pályákat meg megismerem idővel. Driftelni normálisan semelyik játékban nem tudtam, annyira nem is szeretem, ezt vedd figyelembe
A youtube-on néztem indulásképpen pár vidit, a 80%-a driftelésről szól, nem is rossz. Egy próbát bizony megér, és ha jók a futamok, simán át lehet csábítani engem. Akár itt a prohardveren a live for speed s2 topikban is egyeztethetünk, hátha felfigyel pár régi játékos még, és kedve támad indulni -
tutuhawer
őstag
kérek gondolkodási időt vasárnapig. Mondom: nagy igények nincsenek, online szeretnék versenyezni. Helyezés is mindegy, csak haladjunk.
Nissan fanatikus vagyok, igen. Na nem annyira, mint a mindent tudó mindentudók, csak ez a kedvenc márkám és sok videót nézek. Olvasgatok is, mert... ez a kedvenc márkám

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest