- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapido251
csendes tag
Egyébként a kormánybeállítás megosztásos dologban benne vagyok, rengeteget hozhat egy jól beállított kormány (tapasztalatból mondom).
Ezt használtam múltkor az F1 Mclaren M23-hoz. Érdekes, hogy a FFB-t nem éreztem olyan jónak, mint az előzőt, de már nem akartam vele sz*rakodni. Nem biztos, hogy ez egy jó beállítás, de nekem F1-be egész bejött. (203°-os kormányelfordulást használtam).
A Lancer Evo X-nél meg 422°-os kormányelfordulást használtam, de sebességérzékeny kormányzás nélkül. A digitális kormányzási arány ahogy néztem, itt nincs hatással a kormányzásra (az rF-ben igen csak fel tudta ez bolygatni az irányítást). Várom a véleményeket és tapasztalatokat ezzel a beállítással kapcsolatban!Egyébként: A kormány nekem is tökmindegy, csak annyi a követelésem, hogy ne ilyen Nintendo WII szerű legyen, hogy a levegőben kormányzol, hanem rögzítve legyen... Az autók terén se vagyok finnyás, mindegyikkel el tudom érni várt eredményt, Simracewayen meg gyakran azon felül is. Bár a négykerék-meghajtású autókkal sose voltam jóban, egy kis gyakorlás után könnyen "kijövünk egymással". A másik még a kormánnyal kapcsolatban, hogy én egy időben nem voltam oda az FFB-ért, mert anélkül kezdtem, anélkül is éreztem jobbnak, de aztán rF-be kipróbáltam ezt a Realfeel plugint, nagyon tetszett, és azóta használom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD FX
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Jövedelem
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest