- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
Mentem volna én is, hamar megvettem, 1 perces köröket lehet róni a lime rock parkban, de hát join timed out... egyre jobban kezdem megismerni ennek a hibának a természetét. Ez nem a szokásos hiba, ami többeknek volt, speckó eset nekem. Belépek időméréses "HOT LAP" módba és várom, hogy indul a 60 perces idő. Nem indul... aztán elindul, majd megszakad, nem tudok a RACE NOW gombra se klikkelni. Aztán kb 58 percnél tart már az óra, megint van race now gomb, lehet menni. Aztán nem.. egyszer jó, másszor nem. Versenyben ugyanez. Mintha az internetkapcsolatom ingadozna, pedig a legdrágáb DIGI van nálunk. 50/20-at mérek Pesthez viszonyítva 10 ms-os pinggel, és Los Angeleshez mérve 180-200 ms-os ping és 5/5 a letöltési-feltöltési sebességem MBit-ben mérve. Szóval a nemzetközi terepen szar a netem ennyire? Váltsak UPC-re? A játék nem szereti ezt a fajta internet kapcsolatot? SZóval agyalnom kell még, nem is igazán tudom, hogy tudtok-e segíteni. Ja.... a versenyekben én laggolok, ami botrány. NFS-ből jövök, ahol soha nem laggoltam, mindig hibátlan volt abban a szar játékban is minden, pontosan mutatta, ki merre hány méter. Itt meg, egyszer valaki mögött, aztán előtte vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS routerek
- LED világítás a lakásban
- Villanyszerelés
- Proxmox VE
- Cudy routerek
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- Alienware AW2725DF OLED 2K 360HZ Gaming monitor
- FOSI ZA3 D oszályú erősítő igazi Giant Killer
- Alienware AW3225QF OLED 4K-240HZ Gaming monitor
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest