Aktív témák
-
törölt tag
Kérdésed tedd fel a Milyen program, ami .......? című topicban.
Ezt zártam.
-
törölt tag
Sziasztok!
TechNetKlubTV szakmai videót szeretném saját célra archiválni (letölteni).
Régebbi bejezések elolvasása után eljutottam oda, hogy Orbit Downloader segítségével a legtöbb videót le tudom tölteni, csak sajnos pár videó esetében érdekes hibába ütköztem.Első hiba:
A 02 - WebMatrix hoszting (web config) videónál egyszerűen nem jelenik meg letölthető tartalom a Grab++ nál.
Második hiba:
06 - emp konfigurálás videónál bejön a fájl de nem tudom letölteni, mert nem indul el a letöltés még a fájl méretét sem tudja a program meg határozni.Harmadik hiba több videónál is megjelenik (újabb videóknál):
Például: 01 - Windows Intune - Vásárlástól a bevezetésig videónál. Letölthető videó helyett csak egy csomó pár száz kb-s mov fájl jelenik meg a listában.
Szerintetek mi okozhatja hibákat?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest