- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Kb szerintem mindegy...nem sok különbség van. Ami a Corsair mellett szólna, az az alacsonyabb ára (20 alatt nem találtam Zalmit, Corsair meg olyan 16-17 körül van). Gari fix, hogy 5 év van a Corsairr-re, Zalmira nem tudom...
Minimálissal erősebb a Zalman 12V-on, viszont ha a user quad-ot tuningolna, akkor előny a VX450 egyesített 12V-os ága. Szóval ha nekem kéne dönteni, Corsair. -
Henk
veterán
Azért akartam 4-et mert eleve ennyi van a házban+1db 20-as,de az maradna.
Ilyen a ház:[link]
Tehát az adott gondoltam annyit teszek bele amennyi van most is.Amúgy X38-DS5,E8400,Msi 8800Gts OC 512Mb,2x1Gb Corsair Dominator,Hitachi 1Tb,Chieftech 560W,Antec Ninehundred ez a konfigom.Azért akartam erős ventiket mert így is elég melegek a cuccok benne szerintem.De a hangból meg próbálok faragni.Aztán most láttam ezeket a silenx-eket.Csak nem tudom elöbbre leszek e,ha kicserélgetem őket.Azon is pekuláltam,hogy először egyet veszek próba képpen aztán meglátom mennyivel halkabb,aztán ha beválik akkor cserélem a többit is.Elég új vagyok vagy szerencsétlen,de az adatlapomat nem tudom megváltoztatni.Abba,hogy tudok utólag beleírni? -
Henk
veterán
Én a 120x25-öst néztem ki.72 cfm légszállítás 14dBa zajszinttel.Arra lettem volna kiváncsi igazából,hogy mekkora a szélzaj ezzel a ventivel mert itt gondolom nem a motorzaj nagy(csak 14dBa).Az a helyzet,hogy nekem egy antec nine hundred házam van.Abban akarom lecserélni a ventiket erre.Tehát 4db 12-est kéne vennem.Az is jól hűt csak szeretném ha halkabb lenne.Főleg,hogy azokat 3 fokozatban lehet szabályozni,de csak alapon tudom használni mert ha feljebb rakom akkor nagyon megjön a hangja.Igaz akkor van szélvihar is,de engem zavar a hangja.Az árról annyit,hogy hozatnék kintről egyik haverommal,olyan 3-4k körül jön ki darabja.Néztem az s-felx-et is,de gondoltam a silenxnek sokkal jobb a légszállítása.Vagy nem érdemes megvenni szerinted?
Henk
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest