Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
Legtöbbször nálam is az van, azért is vettem ezt fel, mint ritka pillanatok egyike

TannerHUN: Kösz
Most viszont nagyon felidegesített
Hülye városi pálya, 5. heyről indulok, de hiába fogom be őket az első kanyar előtt, valahol tuti visszaelőz a szemétje. Mert úgye ha én a patkára megyek, már ránt is neki palánknak, de az ai gyorsabban átmegy rajta, mint én aszfalton.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy visszapillantóval hozzámérnek, és úgy szállok el, mint egy 10g-os sport szelet

Bezzeg ha ők mennek előttem, sokkal lassabban veszik a legtöbb kanyart mint én, aztán ha meg véletlen nekimegyek, ugyan úgy én repülök, mert nekik 30000 tonnás kocsijuk van. Menjenek a fenébe..
Jah meg persze ha már kilöknek, ne legyen egyszerű az élet, és pörögjek vagy 60-at, had tudjon mind elmenni mellettem

Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hülye városi pálya, 5. heyről indulok, de hiába fogom be őket az első kanyar előtt, valahol tuti visszaelőz a szemétje. Mert úgye ha én a patkára megyek, már ránt is neki palánknak, de az ai gyorsabban átmegy rajta, mint én aszfalton.