- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adolfka_
tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nem vagyok futómű szakértő de nem kell aggódnod az autóm műszaki állapota miatt, elég jól karban van tartva. De azért mert nem rázom ki a kisujjamból a futómű beállítások hatásait, hülyének még nem kellene nézni... de most őszintén, te vezettél már olyan autót életedbe aminek "nem tekeredett vissza a kormánya" középállásba a korábban taglalt körülmények között?? Basszus, beállítás... most akkor ezt a gondolatmenetet követve az is csak beállítás kérdése, hogy ha a gázt nyomod akkor gyorsul a kocsi..

-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ezek a beállítások nem kormányhoz, hanem analóg kontroller-hez készültek. De mint írtam még nem próbáltam, csak többen írták hogy faja

-
Dantenero72
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ezek a speed sensitivityk mire jók? Mert a nevükből valami olyasmi lehet hogy ha én most gyorsan eltekerem a kormanyt de a sensitivity 50%on van akkor a jatekban csak fele olyan gyorsan fordul? :S
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 eladva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest