Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Volkovy_

nagyúr

válasz heihachi #254 üzenetére

Ez egy fogyasztható autóversenyzős dolog. Az, hogy szimulátor, vagy sem.. Akinek az kell, az talál durvábbat.
    Egyébként össze ne vesszetek már.

• bokrosolajos

őstag

válasz heihachi #254 üzenetére

Ezért kerítettél ekkora karakter-tengert, hogy ezt ide vághasd a képembe? Nem gúnyos az, csak vicces.

Akár hiszed, akár nem, egy FWD autó is dobálhatja hátulját, simán lehet akár túlkormányzott, ha azt hiszed, hogy egyértelműen kijelenthető melyik hajtás hogyan viselkedik, rettenetesen el vagy tévelyedve! Nem 1:1 a hozzáfeleltetés.

MOTEC-et ismerem, az egyik magyar rali csapatnál, akik Subaru felkészítésével foglalkoznak, kelleltt ALS-t programozni

Az iRacing a kedvencem. De még nem tudtam eldönteni, hogy az LFS vagy az iRacing tetszik-e jobban. Az amcsi a legszebb grafikával bír, és mint olyan, ez is hozzátesz a valóságérzethez. Viszont az LFS az egyetlen, amiben olyan FOV-t állíthatsz be, amit igazából észlelsz a kocsi belterében. De legjobban a GTR Evo val lehet versenyezni.
    De pályázni annyira nem szeretek, mert nem megy nekem, ezért mindig az RBR-nél kötök ki, de szigorúan a francia szakaszok mellőzésével.

Mérnök úr: bárki lehet király egy adott közösségben. Vannak is erre szakosított intézmények, ahol jól elférnek egymás mellett a királyok, császárok :D

Egyébként meg mit akarod bizonygatni, hogy ez szimulátor? Mert én pont nem erről beszélek, de téged úgy látszik, nem lehet leállítani. Csak annyit mondtam, hogy mindent lehet állítani, még ha nem is egzakt értékekkel, hanem csúszkákkal, már akkora előre lépés az eddigi arcade fosokhoz képest, ami mutatja azt az irányt, amit az igények felmérése után jelöltek ki

De mielőtt neki látnál, és elkezdenéd a kisregényed, javaslom, hogy fordulj szembe egy falinaptárral :)

Lényegében: ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák