Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• geucsa
    tag

Egy éven túl pedig célszerű minél hamarabb új akkumulátor vagy készülék után nézni.

Én is kb. évente szoktam cserélni, de amikor letelt az egy év semmi újat nem találtam a piacon, ami megfogott volna. Nemrég szereztem tudomást a 880-ról, így talán azt veszem meg, mert nagyon bejött a sharp. GX25-tel kezdtem, utána lett a 770 és mindkettő nagyon bejött. A 770-nel annyi bajom van,hogy nagyon hamar elkezdett lötyögni a teteje, illetve a szélén található alumínium színű szegély kicsit hullámos, ami miatt a fedél belső felében elég mély nyomot hagyott az idők folyamán. Kb. 2 hónap után jelentkezett kb. fél centis karcnak tűnt. Rá is jöttem hamar, hogy mi okozza, de nem vittem vissza. Egy év múlva már majdnem a kijelző teljes hosszán jelentkezett a barázda kb. 1,5 mm szélesen a fedél bal szélétől kb. 3 mm-re. Csak egy kis esztétikai hiba, semmi más. Nem a kijelzőn van, hanem mellette, így nem zavar semmiben. Igazat kell adnom az előttem szólóknak, hogy az összerakás minősége a GX25-nél ezerszer jobb volt.

Új hozzászólás Aktív témák