Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geucsa
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is kb. évente szoktam cserélni, de amikor letelt az egy év semmi újat nem találtam a piacon, ami megfogott volna. Nemrég szereztem tudomást a 880-ról, így talán azt veszem meg, mert nagyon bejött a sharp. GX25-tel kezdtem, utána lett a 770 és mindkettő nagyon bejött. A 770-nel annyi bajom van,hogy nagyon hamar elkezdett lötyögni a teteje, illetve a szélén található alumínium színű szegély kicsit hullámos, ami miatt a fedél belső felében elég mély nyomot hagyott az idők folyamán. Kb. 2 hónap után jelentkezett kb. fél centis karcnak tűnt. Rá is jöttem hamar, hogy mi okozza, de nem vittem vissza. Egy év múlva már majdnem a kijelző teljes hosszán jelentkezett a barázda kb. 1,5 mm szélesen a fedél bal szélétől kb. 3 mm-re. Csak egy kis esztétikai hiba, semmi más. Nem a kijelzőn van, hanem mellette, így nem zavar semmiben. Igazat kell adnom az előttem szólóknak, hogy az összerakás minősége a GX25-nél ezerszer jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest