- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Szívesen. Annyit tennék hozzá, hogy én szoftverfejlesztő vagyok és nagyon is tudom, hogy mit jelent egy program megvásárlása speciálisan magyar viszonyok között. Ebben egyetértünk, viszont warezolni sem akarok. Vannak olyan programfejlesztők, akik nem nagy cégeknek dolgoznak és évek munkájával hoznak össze valamit, amiért joggal várnak el némi pénzt. A magyar viszonyok és fizetések azonban nem teszik lehetővé drága programok legális megvásárlását.
És ezt még lehetne a végtelenségig ragozni. Tulajdonképpen mindkét oldalnak igaza van, de én is ütöttem már meg a bokámat ezen a fórumon warezgyanús dolgok miatt. Szóval peace. :) -
Superman
nagyúr
Pár lehetőség van.
1. A program megvásárlása.
2. Uninstall, RegCleaner, vagy Norton Utilities és kipucolni a registryt. Ez persze a legtöbb esetben nem segít, különösen, ha egy nagyobb gyártó igényesebb programjáról van szó.
3. A registryben rákereshetsz manuálisan is az adott program nevére és törölheted a kulcsokat.
A siker azonban csak az első esetben garantált.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest